پاستیل یکی از خوراکی های محبوب در بین افراد است.این ماده خوراکی از یک ماده ژلاتینی که حاوی پروتئین و سه اسید آمینه است،تشکیل شده است.پاستیل تاثیرات مثبتی بر روی سلامت استخوان ها دارد.با این وجود مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به اضافه وزن و چاقی در افراد شود.

دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم غذایی درباره فواید و مضرات مصرف پاستیل، گفت: پاستیل یک ماده ژلاتینی تشکیل شده از پروتئین و سه اسید آمینه است که مصرف آن موجب ارتقاء سلامت استخوان‌ها می‌شود.
وی افزود: به همین دلیل به افرادی که دچار شکستگی در ناحیه استخوان شدند توصیه می‌شود پاستیل مصرف کنند اما به شرط اینکه این ماده خوراکی را از فروشگاه‌های معتبر که دارای بسته بندی، نان و نشان استاندارد است تهیه کنند.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه با توجه به افزایش مصرف پاستیل در جامعه و به خصوص خانم‌ها، عنوان کرد: افراد باید توجه داشته باشند هنگام تهیه پاستیل علاوه بر پروتئین و اسید آمینه موادی مانند مواد افزودنی، شکر و رنگ نیز به آن افزوده می‌شود که می‌تواند خطر چاقی و اضافه وزن را به همراه داشته باشد.
درستی یادآور شد: به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود اگر پاستیل به شدت تمایل به مصرف پاستیل دارند روزانه یک تا دو حبه پاستیل مصرف کنند و یا حداکثر در هفته یک بسته کوچک مورد استفاده قرار دهند.
 

منبع سلامت نیوز