یکچهارم فنجان از پستههای خام حاوی ۱۴ گرم چربی است که بخش عمده آن را چربیهای غیراشباع تکزنجیرهای و چندزنجیرهای تشکیل میدهند. چربی یکچهارم فنجان از پستههای خام حاوی ۱۴ گرم چربی است که بخش عمده آن را چربیهای غیراشباع تکزنجیرهای و چندزنجیرهای تشکیل میدهند. یکی از مزیتهای مهم پستههای خام این است که اصلا چربی ترانس یا کلسترول ندارند. پستههای خام، فیتواسترول نیز دارند که میتواند مانع از جذب کلسترول در رودهها شود. املاح یکچهارم فنجان از پستههای خام، ۴۴ درصد از نیاز روزانه بدن به مس را تامین میکند. دریافت مس برای استخوانها، سلولهای قرمز خون و شکلگیری کلاژن ضروری است. یک فنجان کامل از پستههای خام نیز بیش از ۲۰ درصد از نیاز روزانه بدن به فسفر و بیش از ۱۵ درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را فراهم میکند. فسفر برای ذخیره انرژی بسیار مهم است و منگنز هم نقش مهمی در شکلگیری استخوانها و متابولیسم کلسترول دارد. علاوه بر اینها، یک فنجان از پستههای خام بیش از ۱۰ درصد از نیاز روزانه بدن به منیزیم و پتاسیم را هم تامین میسازد. ویتامینها پستهها حاوی مقدار کمی از ویتامین E، C و A هستند، اما مقدار زیادی از ویتامینهای خانواده B را در خود گنجاندهاند. یک فنجان از پستههای خام، ۴۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین B۶ و ۲۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین B۱ را فراهم میسازد. ویتامین B۶، به متابولیسم اسیدهای آمینه و گلیکوژن کمک میکند. ویتامین B۱ هم برای هضم مطلوب، عملکرد مغز و تنظیم اشتها مهم است.
سلامتیسم