می خواهیم به اطلاعاتمان در زمینه مصرف ارده کنجدو شیره انگور اضافه کنیم این دوماده غذایی چه مزایایی برای بدن ما به همراه دارند و در چه زمینه هایی مفیدند ویتامین ها و املاح معدنی که برای بدنمان به همراه دارند به چه صورت است بهتر است افراد چاق و بیماران دیابتی در زمینه مصرف این ماده خوراکی بیشتر دقت کنند.
ارده شیره که از مخلوط مساوی شیره انگور با ارده کنجد مرغوب و یا مخلوط مساوی عسل و ارده کنجد بدست میآید .
کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد طوری که هرقاشق غذاخوری کنجد تامین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه کلسیم به بدن است و مصرف ۵۰ گرم کنجدخام ۲۵ درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را برطرف میکند .کنجد یکی از منابع بسیارمفید برای جذب آهن و روی و کلسیم به شمار میرود.
اما شیره و ارده هردو طبیعت گرم دارند و مصرف آن برای گرم مزاجان موجب غلیظ شدن صفرایشان میشود و نتیجه آن جوش زدن در صورت و بدنشان است. که راه درمان آن خوردن میوه های تازه با طبیعت سرد است.
باید عنوان کرد که ارده کنجد سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است که اگر در معرض هوای گرم و نور قرار گیرد چربی هایش اکسید شده و روغن آن فاسد میگردد. ارده شیره مسکن درد و رفع بیماریهای رحمی نیز میباشد، ارده شیره چاق کننده و برطرف کننده کم خونی و کمبود آهن میباشد.
مفید برای حافظه، کمخونی، تقویت کننده نیروی جنسی، برطرف کننده ضعف و کم بنیگی، زداینده بلغم و سوداست .
یک غذای مقوی، کامل و شدیدا انرژی زاست مخصوصا برای دانش آموزان وافراد سالخورده و بیمار.
از ارده و کنجد در درمان اختلالات کبد و کلیه نیز استفاده میکنند و برای استخوان درد و درد های شدید مفاصل و افراد سرد مزاج بسیار عالی و مفید است و استفاده از آن در وعده صبحانه برای همه از جمله کودکان و دانش آموزان و دانشجویان برای تقویت حافظه و رساندن انرژی لازم توصیه میشود.
افراد مبتلا به اضافه وزن و دیابت باید در مصرف حلوا ارده احتیاط کنند، زیرا این ماده مغذی سرشار از چربی است و کالری بالایی دارد.
لینک مرتبط: کالری حلوا ارده
با ارده شیر, پوره سیب زمینی درست کنید
منبع: دکتر سلام