کیکی که در این مطلب برایتان در نظر گرفته ایم با طعم کاپوچینو همراه است اگر علاقه مند به طعم قهوه هستید می توانید از این دستور کمک بگیرید و برای عصرانه این کیک لذیذ را تهیه کنید غالبا این کیک در رستوران ها و کافی شاپ ها سرو می شود .
کیک کاپوچینو احتمالا یک گزینه از کیک هایی باشد که تقریبا همه عاشقش هستند. من که کسی را ندیده ام که از کیک های خانواده قهوه بدش بیاید. پیشنهادمان به شما این است که در این روز تعطیل این کیک را درست کرده و در کنار خانواده میل کنید.
مواد لازم:
- تخممرغ 3 عدد
- شکر قهوهای 50 گرم
- قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری
- آب جوش 80 میلیلیتر (یک سوم پیمانه)
- شکلات تلخ (آبکرده) 350 گرم
- خامه صبحانه 115 گرم
- آرد 125 گرم
- بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
- پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
- خامه فرم گرفته 300 گرم
- بریلوی توتفرنگی به میزان لازم
- ورق طلای خوراکی در صورت دلخواه
طرز تهیه:
1-فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع 25 سانتیمتری را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید و محلول خنک شده قهوه را به آن بیفزائید.
2-سپس شکلات و خامه را افزوده و مخلوط کنید حالا مخلوط الک کرده، آرد و بیکینگپودر را به مایه تخممرغی بیفزائید و هم بزنید.
3-کنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
4-اینک پودر کاکائو را با خامه مخلوط کنید و آن را درون کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر، بریزید.
5-حالا روی کیکها را با خامه شکلاتی، قدری بریلوی توتفرنگی و ورق طلا بیارائید.وب سایت شور وشیرین