بیماری های قلبی علل مختلفی دارند. این بیماری ها در اثر عوامل ارثی، مادر زادی، شیوه نادرست زندگی و … ایجاد می شوند. روش های درمانی زیادی نیز برای بیماری های قلبی وجود دارد که انواع عمل های جراحی و مصرف دارو های گیاهی، صنعتی و … را می توان نام برد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.
امین زاهدی متخصص تغذیه با اشاره به اینکه کاهش جریان خون در عضله قلب باعث ایجاد درد می شود، گفت: اکثر انسانها در طول زندگی دچار سوزش و درد خفیف قلب میشوند.
زاهدی درباره علایم بیماری قلبی افزود: تنگی نفس، تعریق زیاد، احساس همیشگی ضعف و سرگیجه مدام از علایم بیماری قلبی و عروقی است.
به گفته این متخصص تغذیه، مصرف گیاهانی مانند ریشه سنبل الطیب، گل گاو زبان، بادرنجبویه و اسطوخودوس باعث کاهش تپش و ضعف قلب می شود.
وی با بیان اینکه استفاده گیاه دارویی جهت درمان بدون اطلاع پزشک بیماری قلبی را افزایش می دهد، اظهار داشت: گیاهان دارویی حاوی آنتی اکسیدان و فلاونویید هستند به همین دلیل در بهبود سلامت قلب و عروق خونی تاثیر بسزایی دارند.
زاهدی با بیان اینکه داروی مورد مصرف بیماران قلبی و عروقی وارفارین ضد انعقادی است، تاکید کرد: مصرف همزمان گیاهانی مانند زنجبیل، انبه، سیر و گزنه با وارفارین باعث بروز خونریزی در ناحیه قلب می شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به درمان قلب بیان کرد: مصرف یک فنجان دمنوش مرزنجوش باعث کاهش درد قلب می شود.
وی به گیاه نعناع اشاره کرد و یادآور شد: برگ نعناع را کوبیده و در یک لیوان آب به مدت نیم ساعت بجوشانید و جهت درمان قلب بنوشید.
وی با بیان اینکه بیماران قلبی با نوشیدن چای سبز میتوانند اثر وارفارین را کاهش دهند، تصریح کرد: بیماران قلبی و عروقی باید از مصرف مواد غذایی همچون زردچوبه و پیاز به دلیل خاصیت ضدلختهکنندگی آنها خودداری کنند.
زاهدی در پایان بیان کرد: سوزش شدید معده بعد از صرف غذا نشانه ای از مشکلات گوارشی است و هیچ ارتباطی با بیماری قلبی و عروقی ندارد.
منبع: تراز