کاهش سرطان به 2 عامل مهم بهبود کیفیت زندگی و رژیم غذایی مناسب بستگی دارد و افراد اگر میخواهند از سرطان گوارش در امان باشند باید میوه و سبزیجات مصرف کنند.کسانی که از میوه یا سبزیجات دوری میکنند در زندگی شان قطعاً با بدن آلوده ای مواجه میشوند و آمار اینگونه افراد هم روز به روز در حال افزایش است.
اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی یکی از برنامههای طرح تحول سلامت است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ۱۹درصد سرطانهای گوارش بهدلیل کمخوردن سبزی و میوه است، گفت: اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی یکی از برنامههای طرح تحول سلامت است.
زهرا عبداللهی در نشست معاونان بهداشت با اشاره به اینکه مصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه 5 ریسک فاکتور تغذیهای هستند که در شیوع بیماریهای غیرواگیر نقش دارند، اظهار داشت: 19 درصد سرطانهای دستگاه گوارش بهدلیل کم خوردن سبزی و میوه است. 80 درصد مردم جهان میوه و سبزی کم میخورند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان کرد: طی بررسیها در سال 2010 عوامل خطر تغذیهای بیشترین میزان مرگ در دنیا را موجب شده است.
عبداللهی اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی در گروههای سنی مختلف بهویژه در کودکان 15 تا 23 ماهه و جوانان 25 تا 34 ساله معضل امروز جامعه ماست.
وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص مداخلات تغذیهای جامعهمحور وزارت بهداشت برای کم کردن این عوامل خطر در صنایع غذایی همچون انواع روغنها، نان، آبمیوهها و نوشابهها توضیح داد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی را بهعنوان یکی از برنامههای طرح تحول سلامت اعلام کرد.
عبداللهی اجرای برنامههای پیشگیری از دیابت، چربی خون و فشار خون را در قالب برنامه NCD یکی از برنامههای محوری دفتر بهبود تغذیه جامعه دانست.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از 7 ریسک فاکتور بیماریهای غیرواگیر 5 ریسک فاکتور مربوط به تغذیه است.