در این مطلب قصد داریم به شما غذا هایی را معرفی کنیم که می توان گفت از بهترین انواع مواد غذایی به شمار می رود. چرا که هم از لحاظ هوشی و هم از لحاظ جسمی می تواند شما را تا حد زیادی تقویت کنید. در ادامه یکی از تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان انگلیسی را برای شما شرح می دهیم.
سوپی که از بیش از ۵۰ حبه سیر تهیه شده می تواند از شما در برابر سرماخوردگی، آنفلوآنزا و حتی ویروس های کشنده محافظت کند.
در فصــل زمســتان ابتـلا بـه سرماخوردگی و سرفه های مزمن بسیاری از ما را برای چند روز و حتی چند هفته آزار می دهد، اما به اعتقاد دانشمندان با تهیه سوپ سیر می توان از تمام این مشکلات در امان ماند.
یکی از کلیدی ترین ترکیبات موجود در سیر آلیسین است که دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچ بسیار قدرتمندی است. قدرت این ماده به قدری زیاد است که مصرف چند عدد از آن می تواند طول مدت سرماخوردگی را تا چند روز کاهش دهد.
خواص سیر از هزاران سال قبل مورد توجه انسان ها قرار گرفته بود، به طوری که مصریان باستان معتقد بودند این گیاه می تواند ۲۲ بیماری را به طور کامل درمان کند. در گذشته بسیاری از بیماری ها از جمله انواع عفونت ها، مشکلات ریوی و ناهنجاری مرتبط با خون توسط سیر درمان می شد. سیر می تواند رگ های خونی را گشادتر و جریان خون را در آن روان تر کند، به همین دلیل مصرف این سبزی نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و کلسترول بالا دارد.
در سال ۲۰۰۷ هم دندانپزشکان برزیلی متوجه شدند قرقره کردن آب سیر می تواند مانع از ابتلا به پوسیدگی دندان و بیماری های لثه شود. آب سیر را می توانید با قرار دادن سیرهای له شده در آب گرم تهیه کنید.
به تازگی محققان ایالات متحده متوجه شدند سالمندانی که روغن نارگیل مصرف می کنند، دیرتر به آلزایمر دچار می شوند، همچنین مبتلایان به این بیماری با استفاده از روغن نارگیل توانستند تا حد زیادی حافظه خود را به دست بیاورند. به نظر می رسد این ماده و ترکیبات مشابه با آن می تواند به تامین انرژی مورد نیاز بدن کمک کند. در اکثر موارد مغز برای تامین سوخت مورد نیاز خود سراغ کربوهیدرات ها می رود، اما اگر ما برای مدتی غذا نخوریم، مغز از ذخیره چربی موجود در بدن استفاده می کند. این انرژی به شکل مولکول هایی تامین می شود که کتون نام دارند. آزمایش ها نشان می دهد روغن نارگیل دارای مقادیر بسیار زیادی از این مولکول است که در بدن ذخیره می شود و انرژی مورد نیاز مغز را تامین می کند. بیماران مبتلا به آلزایمر نمی توانند گلوکز مورد نیاز را برای مغز تامین کنند، به همین دلیل بعد از مدتی عملکرد بخش های مختلف مغز آنها مانند حافظه یا قدرت تفکر کاهش پیدا می کند و به این دلیل است که مبتلایان به دیابت با سه برابر احتمال بیشتر از دیگران ممکن است دچار آلزایمر شوند. تا کنون صدها نفر از مبتلایان به آلزایمر برای درمان از روغن نارگیل استفاده کرده اند که در بسیاری از آنها تاثیر بسیار مثبتی داشته است، حتی بعضی از بیماران توانسته اند قدرت صحبت کردن خود را به دست بیاورند و حافظه آنها نیز بهبود زیادی پیدا کرده است.
اگر می خواهید از حملات و بیماری های قلبی در امان بمانید تا می توانید توت فرنگی و زغال اخته بخورید.
مطالعات نشان می دهد مصرف این میوه ها خطر حمله قلبی را به خصوص در میان زنان تا ۳۰ درصد کاهش می دهد. کارشناسان معتقدند در این میوه ها آنتی اکسیدان هایی وجود دارد که مانع از لخته شدن خون در بدن شده و هم چنین می توانند از بیماری های مغزی، سرطان و فشار خون بالا جلوگیری کنند. اهمیت این ۲ میوه به حدی است که حتی افرادی که به اندازه کافی از دیگر میوه ها و سبزیجات استفاده می کنند اما توت فرنگی و زغال اخته در رژیم غذایی آنها وجود ندارد با احتمال بیشتری ممکن است دچار حمله قلبی شوند. در این میوه ها ترکیباتی مانند آنتوسیانین ها وجود دارد که به شدت از تجمع چربی در رگ های خونی جلوگیری می کنند، به همین دلیل به والدین توصیه می شود از سنین بسیار پایین مصرف این میوه ها را در فرزندان خود شروع کنند تا آنها در آینده زندگی سالم تری داشته باشند.
قبلا هم تحقیقات ثابت کرده بود مصرف میوه هایی مانند آلبالو، گیلاس و مانند آنها می تواند به کاهش سرعت پیشروی بیماری های مغزی در سالمندان کمک کند.
کارمندانی که تمام مدت در پشت میز خود می نشینند، بهتر است کار کردن در حالت ایستاده را امتحان کنند تا وزنشان کاهش پیدا کند.
تحقیقات نشان می دهد افرادی که ۳ساعت در روز را در حالت ایستاده به سر می برند در طول سال بیش از ۶/۳ کیلوگرم بیشتر از دیگران وزن خود را کاهش می دهند، بدون آنکه نیاز باشد غذای خود را کم کنند یا فعالیت بدنی بیشتری داشته باشند.
به گفته دانشمندان اگر در ادارات میزهای بلندتر قرار داده شود، بسیاری از کارمندان می توانند بخشی از روز را در حالت ایستاده کار کنند. بعضی از مشهورترین افراد مثل ارنست همینگوی هم در حالت ایستاده کار می کردند.
تحقیقات نشان می دهد با کار کردن در حالت ایستاده هر روز حداقل ۱۴۴ کالری در بدن سوزانده می شود که در طول یک سال می تواند به لاغر شدن بسیاری از مردم جهان کمک کند. به اعتقاد دانشمندان انسان ها برای کار کردن در حالت ایستاده آفریده شده اند و نشستن طولانی مدت به هیچ وجه با متابولیسم بدن سازگار نیست.
قبلا هم تحقیقاتی انجام شده بود که نشان می داد نشستن طولانی مدت می تواند منجر به ابتلا به دیابت شود، حتی افرادی که به طور مرتب ورزش می کنند و بدن های متناسبی دارند، در صورتی که در طول روز مدت زمان زیادی را در حالت نشسته به سر برند زودتر از دیگران جان خود را از دست می دهند. نشستن بیش از ۱۱ ساعت در روز می تواند خطر مرگ را تا ۳سال آینده تا ۴۰ درصد افزایش دهد.
تحقیقات نشان می دهد با کار کردن در حالت ایستاده هر روز حداقل ۱۴۴ کالری در بدن سوزانده می شود که در طول یک سال می تواند به لاغر شدن بسیاری از مردم جهان کمک کند. به اعتقاد دانشمندان انسان ها برای کار کردن در حالت ایستاده آفریده شده اند و نشستن طولانی مدت به هیچ وجه با متابولیسم بدن سازگار نیست.
بسیاری از خانم ها برای درمان علائم یائسگی خود سراغ طب مکمل و روش های سنتی می روند اما آیا با این کار واقعا می توان به بهبود این علائم امید داشت؟ تحقیقات ثابت کرده مصرف گیاه سویا که دارای استروژن است در مواقع زیادی می تواند شدت گرگرفتگی را در زنان تا ۵۰درصد کاهش دهد. شبدر قرمز هم مقادیر زیادی هورمون زنانه دارد و می تواند به کاهش علائم ناخوشایند در خانم هایی که به سن یائسگی رسیده اند، مفید باشد.
دکتر آریس تونگ از دانشگاه براون که متخصص در زمینه بیماری های زنان است، در این باره می گوید: «نزدیک به ۷۵ درصد از زنان از گیاهان دارویی و طب مکمل برای کاهش علائم یائسگی استفاده می کنند. چرا که بسیاری از خانم ها معتقدند استفاده از هورمون درمانی ممکن است دارای عوارض جانبی باشد، به همین دلیل استقبال زیادی از این روش نمی شود.»
تقریبا دوسوم زنان از گرگرفتگی شکایت می کنند که در یک پنجم موارد این حس ناخوشایند ممکن است تا ۱۵ سال هم ادامه پیدا کند. مهم ترین دلیل ایجاد شدن این علائم کاهش هورمون استروژن است که خود را با عفونت های ادراری، درد در مفاصل، تغییر در روحیه، مشکل در خواب و به هم خوردن تعادل جنسی نشان می دهد.
با اینکه هورمون درمانی بین ۸۰ تا ۹۰ درصد به بهبود علائم یائسگی کمک می کند، اما نگرانی های در مورد ارتباط این روش با سرطان سینه، لخته شدن خون، سکته و ابتلا به بیماری های قلبی وجود دارد.
مصرف به اندازه منیزیم در رژیم غذایی می تواند از ابتلای افراد به دیابت پیشگیری کند. افرادی که بیشترین میزان استفاده از منیزیم را در رژیم غذایی خود دارند، با احتمال ۵۰ درصد کمتر از دیگران تا ۲۰ سال آینده ممکن است دچار دیابت شوند.
دانشمندان معتقدند مصرف این ماده معدنی به عملکرد بهتر برخی از آنزیم ها در خون کمک می کند که نقش مهمی در هضم گلوکز در بدن دارند. برای بررسی این موضوع محققان میزان مصرف منیزیم و احتمال ابتلا به بیماری دیابت را در بین ۵ هزار مرد و زن که بین ۱۸ تا ۳۰ سال سن داشتند بررسی کردند. هیچ کدام از این افراد در شروع تحقیقات به دیابت دچار نبودند، اما در طول ۲۰ سال آینده ۳۳۰ نفر از آنها علائم دیابت را از خود نشان دادند. با بررسی بیشتر محققان متوجه شدند افرادی که بیشترین میزان مصرف منیزیم را داشتند یعنی به ازای هر ۱۰۰۰ کالری که مصرف می کردند ۲۰۰ میلی گرم منیزیم وارد بدنشان می شد، با احتمال ۴۷ درصد کمتر به بیماری دیابت دچار می شدند. منیزیم یک ماده معدنی است که وجود آن در بدن برای حفظ سلامت قلب، عضلات و کلیه بسیار حیاتی است. این ماده قسمتی از دندان و استخوان شما را می سازد و مهم تر از همه آنزیم ها را فعال می کند و در تامین انرژی بدن نقش مهمی دارد. مواد غذایی مانند سبزیجات، غلات، گندم، آرد سویا، آرد گندم و اسفناج شامل منیزیم هستند.
یک سوپ؛ جادویی برای سرماخوردگی
روغنی که آلزایمر را درمان می کند
فقط با مصرف این ۲ میوه، دچار حمله قلبی نمی شوید
می خواهید لاغر شوید؟ بایستید!
گیاهان دارویی بهترند یا هورمون درمانی؟
چی بخورید تا دیابت نگیرید