هر فلفل را انتخاب کنید، بالاخره فلفل است و می شوداستفاده کرد.بسیاری از آنها شامل اقسام خاصی از فیتوکمیکالها یا ماده مقوی هستند که به جنگ با سرطان یاری خواهند کرد.
فلفلهای تند و هالوپینو حاوی capsaicin (جزء فعال فلفلهای تند) میباشند که با نرخ رشد سلولهای سرطانی مبارزه میکنند.
فلفل سبز غنی از کلروفیل است و فلفل قرمز حاوی کپسایسین و آنتیاکسیدان کاروتنوئید میباشد که برای مبارزه با سرطان بسیار مفید هستند.
از فلفلها در غذاهای مختلف مثل سبزیجات تفت داده شده استفاده کنید یا با هوموس (یک نوع پیشغذا که از نخود تهیه میشود) میل کنید.
میوهها مفیدترین و طبیعیترین منابع تغذیه برای بشر هستند، از این رو گنجاندن آنها در سبد غذای روزانه خانواده از اهمیت ویژهای برخوردار است. تنها نکته مهم این است که هنگام مصرف میوهها توجه کافی به چگونگی مصرف، میزان و زمان مصرف آنها داشته باشیم.
انجیر انواع و رنگهای مختلفی دارد که همه آنها در داشتن ویتامینهای آ، بی، سی و آهن با یکدیگر برابرند. بر اساس تحقیقات بهدست آمده، مصرف این میوه به صورت خام و خشک موجب از بین بردن بوی بد دهان و برخی از بیماریهای دهان میشود. خوردن انجیر تازه از طرفی موجب کاهش حرارت بدن و رفع تشنگی میشود. همچنین این میوه موجب تعریق زیاد شده و تمامی سموم موجود در بدن را به واسطه آن از بدن خارج میکند. به گفته محققان، مصرف این میوه قبل از مصرف غذا موجب تحریک اشتها و همینطور پاکسازی کامل دستگاه گوارش میشود.
منبع-http://iranpink.com/