چرا برخی اطفال علاقه و تمایلی به میهمانی رفتن ندارند ؟روانشناسان چه عواملی را در این زمینه مقصر میدانند روش های درمانی موثر در این زمینه کدامند ؟با چه توصیه ها و ترفندهایی می توانیم کودکان را علاقه مند به حضور در جمع کنیم ؟در صورت عدم درمان این رفتار ممکن است در اطفال نهادینه شود .

اگر کودکی دارید که نمی‌خواهد به مهمانی‌ها برود، دائما به‌واسطه محرک‌های مختلف در فکر فرو می‌رود و مسائل زندگی را خیلی دشوار می‌داند، باید با اطلاعات تازه‌ای در این زمینه آشنا شوید. اگر کودکی دارید که نمی‌خواهد به مهمانی‌ها برود، دائما به‌واسطه محرک‌های مختلف در فکر فرو می‌رود و مسائل زندگی را خیلی دشوار می‌داند، باید با اطلاعات تازه‌ای در این زمینه آشنا شوید. دکتر آیلین آرون، اولین روان‌شناسی بود که در اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی، اصطلاح «فرد بسیار حساس» (HSP) را ابداع کرد و به کار بُرد.

افراد زیادی در سرتاسر جهان از این اتفاق خوشحال بودند، چون احساس می‌کردند که بالاخره به رسمیت شناخته شده‌اند، آن هم توسط یک روان‌شناس مشهور و بین‌المللی. بزرگسالانی که بسیار حساس هستند، نسبت به تغییرات محیط اطراف‌شان بیش از حد آگاه هستند، تحت تاثیر بسیاری از ورودی‌های حسی قرار می‌گیرند (صداهای بلند، نورهای شدید و بوهای قوی)، خیلی سریع با خلق‌وخوی دیگران تطبیق پیدا می‌کنند و زندگی برای‌شان نوعی روند خسته‌کننده و طاقت‌فرسا است. در کودکان بسیار حساس، خصوصا کودکانی که در مدیریت احساسات و دریافت‌های عجیب‌شان ضعیف هستند، واکنش به محرک‌های ذکرشده معمولا در قالب رفتارهای سرکشانه و اوقات‌تلخی بروز پیدا می‌کند. این رفتارها می‌توانند زندگی را برای خود کودک و والدینش واقعا سخت و آزاردهنده کنند.

اِما سیترون، روان‌شناس بالینی، معتقد است که والدین باید خودشان را با شخصیت فرزندشان سازگار کنند. آنان باید بپذیرند که فرزندشان، متفاوت است و به نیازهای احساسی او به‌درستی واکنش بدهند تا کودک هم بتواند احساساتش را بیان کند. مساله، از نظر ژنتیکی هم پذیرفته شده است. والدین باید به کودک اجازه بدهند که خودش باشد، نه فردی که در ذهن والدین است.

سلامتیسم