روش پخت کلم پلو با گل کلم بسیار متفاوت از کلم پلو ایرانی است و با برنج قهوهای پخت میشود. پیشنهاد می کنیم این غذای جدید را امتحان کنید.
مواد لازم:
- ۶ فنجان گل کلم
- ۶ حبه سیر
- ۴ فنجان آب مرغ
- یک فنجان آب
- یک و ۱/۲ فنجان برنج قهوهای
- یک قاشق چایخوری نمک
- ٢ قاشق غذاخوری کره
- ۱/۲ فنجان شیر
- ۱/۲ فنجان پنیر موزارلا
طرز تهیه:
1-ابتدا برنج قهوهای را میپزیم البته باید کمی زنده باشد و کنار میگذاریم.
2-سپس گل کلمها را با آب و نصف آب مرغ ١۵ دقیقه میپزیم تا کاملا نرم شود. وقتی پخت با گوشکوب برقی آنرا میکس میکنیم تا در آب کمی که باقی مانده یکدست شود.
3-سپس باقی مانده آب مرغ و شیر را اضافه میکنیم. و میگذاریم به جوش آیند. سپس کره و نمک و سیر رنده شده را اضافه میکنیم و بهم میزنیم.
4-در ادامه برنج را اضافه میکنیم و ١٠ دقیقه میگذاریم خوراک کمی سفت شود. در آخر پنیر موزارلا را اضافه میکنیم و ۵ دقیقه زمان میدهیم تا کاملا حل شود و خوراک را کشدار کند.
5-میتوانید کلم پلو را با جعفری خرد شده تزیین و گرم سرو کنید.
همشهری آنلاین: