می خواهیم برای مزه دارشدن مرغ از یک روش جدید کمک بگیریم برای طعم دادن به مرغ می توانید از سس جدیدی که در ادامه مطلب روش تهیه آن را آموزش می دهیم کمک بگیرید وقت آن شده با طعم و مزه سس های خاورمیانه ای آشنا شوید .

 مرغ با سس ماست و پیازچه از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سس ماست که در تهیه آن از سس های خاورمیانه ای الهام گرفته شده، همراه مناسب خنک و تندی برای مرغ ترد است.
مواد لازم:
  •     سینه مرغ ۶ عدد
  •     لیمو ۲ عدد
  •     روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     ماست چکیده ۲ پیمانه
  •     پیازچه ۶ ساقه
  •     فلفل چیلی سبز  ۱ عدد
  •     سیر ۲ حبه
  •     خیار ۱/۲ عدد
  •     گشنیز ۳ قاشق غذاخوری
  •     نعناع ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- برش های مرغ را به همراه آبلیمو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در کیسه ی پلاستیکی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را کنار بگذارید.

2-در این میان سس ماست را آماده کنید. ماست چکیده را به همراه پیازچه، فلفل چیلی، سیر، خیار و بیشتر گشنیز و نعناع خرد شده در کاسه ی بزرگی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
3- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. تکه های مرغ را در آن برای ۳ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا زمانی که طلایی رنگ و مغز پخت شوند، بپزید. در پایان نیمی از ترکیب روغن زیتون و آبلیمو را به آن ها اضافه کنید تا طعم لیموی بیشتری بگیرند.
4- تکه های مرغ را در ظرف مورد نظر بگذارید، سس ماست را در کاسه ای ریخته، مقداری جعفری و نعناع روی آن بپاشید و در کنار مرغ ها قرار دهید.

نکات:

1- سینه های مرغ از طول به ۳ قسمت تقسیم کنید.

2- پیازچه ها را خرد کنید.
3- دانه های فلفل چیلی را جدا کنید و سپس آن را خرد کنید.
4- سیرها را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.
5- خیار را هم پوست بگیرید و خرد کنید.
6- گشنیز و نعناع را خرد کنید.
وب سایت آشپزباشی