hoisin-glazed-salmon-a2

نتایج یک تحقیق بیا ن میکند که ، استفادهمنظم ماهی‌های روغنی که حاوی  اسیدهای چرب امگا 3 هستند می‌تواند تا 30 درصد پیشرفت سرطان پستان را کم کند. پژوهشهای دانشگاه گوئلف کانادا در یک تحقیق دریافتند، استفاده دراز مدت امگا 3، تاثیر زیادی در پیشگیری از مبتلا شدن به سرطان پستان ایفا می‌کند.

محققان برای انجام این پژوهش، موش‌های “ترانس ژنیکی” را تحت آزمایش قرار دادند که هم اسیدهای چرب امگا 3 و هم تومورهای تهاجمی پستان را در بدن خود تولید می‌کردند. سپس تیم تحقیقانی این موش‌ها را با سایر موش‌های مهندسی شده ژنتیکی که تومورهای مشابهی داشتند، مورد مقایسه قرار دادند. موش‌هایی که امگا 3 تولید می‌کردند، تنها دو سوم تومورها را گسترش داده بودند و علاوه بر این، سایز تومورها 30 درصد کوچکتر از تومور سایر موش‌های مهندسی شده بود. “دیوید ام.اِی” سرپرست این پژوهش می‌گوید: “این تفاوت مشاهده شده را تنها می‌توان به حضور امگا 3 ربط داد. این حقیقت که مواد مغذی می‌توانند تاثیر چشمگیری را بر گسترش و رشد تومور بگذارند، بسیار قابل توجه است که ما نیز توانستیم تاثیر آن را بر جلوگیری از سرطان سینه در این پژوهش نشان دهیم.”

 منبع-http://iranpink.com/