اگر کلروفیل پس از مصرف مواد غذایی سرطان زا مصرف شود، تأثیرگذاری آن کمتر خواهد بود.
اما افزودن گیاهان حاوی کلروفیل به برنامه غذایی روزانه کمک زیادی به حفظ سلامت بدن می کند. آنتی اکسیدان کلروفیل می تواند خطر بروز برخی از انواع سرطان ها را کاهش دهد. از طرفی کلروفیل به روند اکسیژن رسانی به بدن کمک می کند. اکسیژن به طور موثر به خون در انتقال تمامی مواد موردنیاز به بافت ها و سلول ها کمک می کند.
عملکرد های دیگر کلروفیل عبارت است از:
اکسیژن رسانی، تصفیه خون
تأثیر قوی سم زدایی
غنی از آنزیم است که روند بازسازی سلول ها را تسریع می کند
سرشار از اسیدهای آمینه
سموم را از کبد خارج می کند و عملکرد کبد را بهبود می بخشد
تنظیم کننده کلسیم
خاصیت ضدالتهابی
التیام دهنده زخم
بوی نامطبوع دهان و بدن را از بین می برد
بافت های قلب را با آهن و منیزیم تغذیه می کند
قاعدگی را تنظیم می کند
سیستم عروقی را احیا می کند
مینای دندان را بهبود می بخشد
میزان تولید شیر را در دوره شیردهی زیاد می کند
مشکلات قندخون را برطرف می کند
با عفونت مقابله می کند
رادیکال های آزاد را خنثی می کند
کم خونی بر اثر کمبود پروتئین را برطرف می کند
از بدن در برابر سرطان محافظت می کند
ناراحتی پوستی را رفع می کند
در تخلیه روده موثر است
هرچه گیاه مصرفیشما سبزتر باشد، میزان کلروفیل آن نیز بیشتر است
منبع : خراسان