کارشناسان در جدیدترین پژوهش های خود دریافتند نشستن برای مدت زمان طولانی می تواند باعث ابتلای افراد به انواع بیماری ها از جمله سرطان سینه، روده بزرگ، سرطان ریه و پروستات که همگی می توانند سبب مرگ انسان شوند، کارشناسان براین اساس به افراد توصیه می کنند هر دو ساعت یکبار به مدت نیم ساعت از جای خود بلند شوند و به انجام کارهایی چون ورزش های کششی و قدم زدن بپردازند تا سلامت بدن آنها حفظ شود.
خوردن مقادیر بالای گوشت قرمز و پنیر هم به دلیل وجود پروتئین حیوانی IGF-1 می تواند در بدن انسان باعث رشد سلول های سرطانی شود.
در جدیدترین پژوهش ها که در مجله متابولیسم از سوی دانشمندان دانشگاه کارولینای جنوبی به چاپ رسیده است این نتایج به چاپ رسیده است که افرادی که رژیم غذایی حاوی پروتئین های گیاهی به میزان زیاد دارند از طول عمر بالاتری برخوردار هستند و میزان ابتلای آنها به بیماری هایی چون سرطان و مشکلات قلبی عروقی کمتر است.
مصرف میوه و سبزیجات، نان های حاوی آرد غنی شده، دانه های آجیل و حبوبات می تواند در حفظ سلامت افراد بسیار مفید باشد.
به جز خود غذا شیوه پخت آن نیز می تواند نقش موثری در سلامت یا مضر بودن وعده های خوراک ایفا کند، افرادی که آشپزی می کنند به طور معمول گاز و بوی تند خوراک و روغن های سوخته را تنفس می کنند که می تواند در آنها باعث ابتلا به بیماری های تنفسی، قلبی عروقی و نیز انواع سرطان شود، کارشناسان توصیه می کنند افراد حتماً در مکان هایی که دارای تهویه مناسب است آشپزی و از هود یا هواکش برای ایجاد هوای تازه و از بین بردن هوای آلوده استفاده کنند، همچنین استفاده از ماسک و کلاه هم می تواند باعث ورود کمتر مواد سمی به بینی و دهان افراد شود.
روغن مورد استفاده در آشپزی هم بسیار مهم است، استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن غذا در دماهای بالا مناسب نیست و می توان از روغن آووکادو برای سرخ کردن خوراکی ها استفاده کرد.
خواب کم هم یکی از مواردی است که در زندگی این روزها بسیار معمول است اما می تواند باعث ابتلای افراد به انواع بیماری ها شود، کارشناسان توصیه می کنند افراد شبها 7 الی 8 ساعت به طور منظم استراحت کنند تا سلامت بدن آنها حفظ شود.
منبع: menshealth