مواد لازم:
- روغن زیتون بکر 1 قاشق غذاخوری
- گوشت چرخکرده 450 گرم
- پیاز خرد شده 1 عدد
- سیر رنده یا ریزی خرد شده 3 حبه
- رب گوجه فرنگی 200 گرم
- ماکارونی فرمی (آرنجی) 900 گرم
- پنیر چدار رنده شده 2 فنجان
- گوجه کوچک برای تزیین 1 عدد
- پیازچه مقداری برای تزیین
- آب گوشت(اختیاری) 1 فنجان
- آب 1 فنجان
- کچاپ 1/4 فنجان
- سس خردل 1 قاشق غذاخوری
1-یک قاشق روغن زیتون را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت چرخکرده، سیر و پیاز خرد شده را اضافه کنید. حدود 5-6 دقیقه گوشت را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود. با پشت قاشق گوشت را خرد کنید تا بهم نچسبد.
2-رب گوجه فرنگی، عصاره گوشت، آب، کچاپ، خردل و ماکارونی فرمی ( مدل آرنجی) را اضافه کنید و با مواد خوب ترکیب کنید. به میزان دلخواه کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سپس در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید پاستا حدود 15 دقیقه بپزد.
3-پس از این مدت در قابلمه را بردارید و چند دقیقه پاستا را هم بزنید تا اگر هنوز سس حالت آبکی و شل دارد جذب و تبخیر شود. 2 فنجان پنیر چدار به پاستا اضافه کنید.
4-پاستای چیزبرگر را در ظرف مناسب بکشید. روی پاستا را می توانید با یک عدد گوجه خرد شده و کمی پیازچه خرد تزیین کنید. این پاستای خوشمزه را بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.
نکته: