هنداونه های زمستانی شیرینی و تازگی هندوانه های تابستانی را ندارند و باید با اضافه کردن شربت به آن ها طعمی متفاوت دهیم در این بخش می خواهیم شما را با روش تهیه نوعی شربت خوشمزه در کنار برش های هندوانه آشنا کنیم با ما همراه باشید .
برش های هندوانه با شربت لیمو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شربت لیمو و برگ های نعناع به هندوانه طعم جالبی می دهند.
مواد لازم:
- شکر ۱/۲ پیمانه
- آب ۱/۲ پیمانه
- لیمو ۱ عدد
- هندوانه ۵۰۰ گرم
- برگ نعناع ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-شکر را به همراه آب در قابلمه ی کوچکی روی حرارت متوسط رو به بالا بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید و آن را برای حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که شربت غلیظ شود، حرارت دهید.
2-شربت را از روی حرارت برداشته و آبلیمو را به آن اضافه کنید و قابلمه را در ظرفی از آب یخ بگذارید تا شیره خنک شود.
3-در این میان هندوانه را آماده کنید و آن را در ظرف مورد نظر بچینید. از شربت خنک شده روی هندوانه ها بریزید و آن را با برگ های نعناع تزیین کنید و فوراً سرو کنید.
نکات:
1- پوست هندوانه را جدا کنید، سپس هندوانه را به شکل دلخواه برش بزنید.
2- می توانید از مقداری طالبی هم در کنار هندوانه ها استفاده کنید.
وب سایت آشپز باشی