اگر چه معمولا نزدیکی در اوایل بارداری با همسر در طول دوران بارداری امن می باشد ولیکن بسیاری از مردان رابطه زناشویی با همسرشان را با تغییراتی همراه میبینند. شما بهتره با تغییراتی که در ماههای اول بارداری به وجود می آید آشنا شوید .عکس
داشتن رابطه زناشویی در دوران بارداری
نقش کلیدی و طلایی برای نزدیکی در اوایل بارداری این می باشد که اگر بارداری روال طبیعی خود را طی می کند و شما و همسرتان علاقمند به داشتن رابطه هستید همه چیز در بهترین حالت قرار دارد.اما بیشتر مردان اعتقاد دارند زمانی که همسرشان باردار می شود و در انتظار تولد فرزندشان هستند رابطه آنها با همسرشان کمتر شده.
در دوران بارداری همسرتان نزدیکی در اوایل بارداری می تواند احساس کاملاً متفاوتی نسبت به قبل آن باشد . شما ممکن است نگران از آن باشید که نزدیکی شما به بچه شما آسیب برساند ولی این یک تصور اشتباه است زیرا بچه شما توسط کیسه آمینیون جنین محافظت می شود، در نتیجه داشتن رابطه شما آسیبی به جنین نمی رساند.
اگر مشکلاتی در این خصوص وجود داشته باشد، برای مثال همسر شما در طول دوران بارداری خونریزی داشته باشد، با پزشک خود صحبت کنید و پزشک شما خواهد گفت که آیا می توانید نزدیکی داشته باشید یا خیر.
نزدیکی در ماههای اولیه بارداری
در سه ماهه اول شما ممکن است پی ببرید که تهوع و خستگی همسرتان با داشتن نزدیکی با هم جور در نمی آید . اگر شما سعید کنید تا تصور کنید از لحاظ فیزیکی همسرتان چه احساسی دارد ممکن است به فهم راحتتر اینکه چرا همسرتان علاقه کمتری به داشتن رابطه دارد کمک کند . درد سینه از دیگر عوامل می باشند که همسر شما علاقه کمتری به نزدیکی دارد.
نزدیکی کمتر ، ماساژ بیشتر
اگر شما و همسرتان اغلب به داشتن نزدیکی عادت داشتید و این ناگهان متوقف شود شما ممکن است دلخور شوید یا اینکه آن را قبول کنید .
شما با تمرکز به روابطتان با همسرتان می تواند به او نزدیک شوید .
مایک می گوید تنها چیزی که واقعاً ما را نزدیک می کرد در زمان بارداری همسرم در ماههای اولیه ماساژ پاها وبدن او بود . و از این بابت همسرم از این قضیه قدردانی می کرد.
کارهایی که شما باید انجام دهید
-سعی کنید اول از همه به نیازهای همسرتان توجه کنید و درباره احساسات او فکر کنید . تهوع ، استفراغ ، درد سینه و دلایل مشابهی که ممکن است تمایل او به نزدیکی را کم کند . او ممکن است لمس کردنش و ماساژ دادن را ترجیح دهد.
-صحبت کردن درخصوص ناکامی در نزدیکی با همسرتان می تواند کمک کننده باشد و بنابراین شما یکدیگر را درک می کنید که در چه شرایطی قرار دارید.
صبور باشید، نزدیکی نداشتن با همسرتان می تواند ناکامی تلقی شود اما بدانید آن برای همیشه نخواهد بود .