مربای سیب از آسان ترین و ساده ترین مرباهایی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید می خواهیم در ادامه شما را با روش تهیه این مربای خوشمزه که با شکر ،گلاب و سیب تهیه می شود آشنا کنیم خواص و ارزش تغذیه ای هر یک از این مواد غذایی را نیز در ادامه برایتان شرح خواهیم داد .
سیب تمیز کننده بدن است. سبب از بین رفتن خستگی میشود. اشتهاآور است. به جذب کلسیم کمک میکند. قند خون را بالا نمیبرد. ضد سرطان است و دستگاه گوارش را تقویت میکند.
این مربا از جمله مرباهای ۴ فصلی است که به راحتی میتوانید در منزل تهیه نمایید.
۱ کیلو سیبا کیلو شکر
۱/۲ استکان گلاب
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه مربای سیب
سیبها را پوست کنده و خرد میکنیم (برای اینکه سیبها موقع پوست کندن تیره نشوند در ظرف آبی نصف استکان سرکه میریزیم و سیبها را در داخل آن خرد میکنیم) سیبها را در ظرفی میریزیم و حدود ۴ -۵ لیوان آب (طوری که روی سیبها را بگیرد) میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا سیبها کمی پخته شود. بعد سیبها را در صافی میریزیم و آب سیب را با شکر مخلوط میکنیم و دو سه جوش میدهیم، سپس سیبها را داخل شربت ریخته و میگذاریم شربت مربا قوام بیاید، سپس گلاب و آب لیمو را اضافه میکنیم و بعد از چند جوش مربا را از روی آتش بر میداریم.
خواص مواد غذایی اصلی