Memory(حافظه)یا یادسپاری یک استعداد ذهنی است که به منظور ذخیره سازی،حفظ کردن و به یادآوری تجربیات و اطلاعات در بدن جایگذاری شده است.در یونان قدیم Mnemosy(نموسین)را الهه حافظه میدانستند و او را مادر هنر و علم خطاب میکردند.3 مرحله برای حافظه وجود دارد:1-رمزگردانی2-ذخیره سازی3-بازیابی.
برخی سعی میکنند با مصرف مواد قندی حافظه خود را تقویت کنند و به جمع باهوشها بپیوندند! اما آیا واقعاً مواد قندی میتواند به تقویت حافظه منجر شود؟
وی ادامه میدهد: با خوردن مواد قندی ساده، قند خون یکباره افزایش مییابد و به افزایش ترشح انسولین منجر میشود. انسولین بسرعت افزایش قند خون را سرکوب و دانشآموز را با افت قند خون مواجه میکند. درحالی که استفاده از کربوهیدراتهای پیچیده مانند برخی بیسکوئیتهای سبوس دار باعث میشود قند خون بتدریج افزایش بیابد. این افزایش تدریجی باعث میشود ترشح انسولین نیز به آرامی صورت گیرد و استفادهکننده دچار نوسان قند خون نشود.
منبع : الو دکتر