عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: افرادی که پرخونی یا سنگینی خون دارند با گیاهخواری میتوانند غلظت خون خود را کم کنند اما اگر به صورت دائم آن را ادامه دهند به سردی مزاج، کمخونی، ضعف، لرز، خستگی و کسالت دچار میشوند.
وی افزود: باید توجه داشت که هیچ گاه گیاهخواری به صورت دائم به کسی توصیه نمیشود زیرا گیاه یک غذای کامل نیست و بدنمان به گوشت احتیاج دارد. انرژی بدن و عضلهسازی آن از طریق مصرف گوشت دریافت میشود.
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: افرادی که پرخونی یا سنگینی خون دارند با گیاهخواری میتوانند غلظت خون خود را کم کنند اما اگر به صورت دائم آن را ادامه دهند به سردی مزاج، کمخونی، ضعف، لرز، خستگی و کسالت دچار میشوند.
این متخصص طب سنتی نشانههای افرادی که سنگینی خون دارند را این گونه بیان کرد صورت گلگون، احساس کسالت، خمیازه، سنگینی و یا سابقه پرخوری، مصرف زیاد گوشت و خوراکهای غلیظ. این افراد بهتر است با مشورت پزشک طب سنتی گیاهخواری را آغاز کنند و متخصص با توجه به مزاج هر فرد مدت زمان مشخصی را به وی تجویز میکند. ممکن است این رژیم غذایی برای کسی دو هفته و برای دیگری چندین ماه نیاز باشد.
مسعودی افزود: علاوه بر کسانی که سنگینی خون دارند افرادی که به مشکلات معده و کبد دچار هستند نیز به گیاهخواری توصیه میشود اما نیاز است این افراد حتماً تحتنظر متخصص این رژیم را آغاز کنند.
گیاهخواری فقط در کوتاه مدت مفید است