از فایده های مختلف استفاده از فلفل قرمز چه میزان اطلاع دارید این ماده غذایی چه تاثیراتی بر سلامتی ما خواهد گذاشت تندی فلفل چه عوارض و فوایدی بر بدنمان خواهد گذاشت کسانی که تمایل به کاهش وزن دارند بهتر است فللفل بیشتری مصرف کنند چون این چاشنی تند و تیز باعث افزایش سرعت سوخت و ساز بدنمان خواهد شد .
❗️متن باورغلط تغذیه ایی: آیا میدانید مصرف فلفل موجب افزایش اشتها می شود؟
اگر میخواهید لاغر شوید از ریختن فلفل در غذا خودداری کنید.
✅متن پاسخ :
علت احساس تندی کردن در دهان بوسیله فلفل ، وجود ماده ای به نام کپسایسین است . کاپسیسین نوعی آلکالوئید است که در برخی از گیاهان مثل فلفل قرمز یافت میشود که برای پوست و موکوس محرک بوده و برای تهیه نوعی دارو که در تسکین برخی از دردها به کار میرود مورد استفاده قرار گرفته است.
طی مطالعاتی که در سال 2010در دانشگاه کالیفرنیا انجام شد ، مشخص شد که اضافه کردن فلفل تند به غذا میتواند باعث سوزاندن مقداری کالری بیشتر شود . هرچند که این تاثیر را نباید تاثیری جادویی دانست.
محققان دریافتند که این اثر کاهش وزن به ماده ای مربوط به کپسایسین موجود در فلفل برمیگردد که آن را DCT نامیدند. همچنین طی تحقیقات اخیری که انجام شد ، مشخص شد که فلفل علاوه بر افرایش سوخت و ساز بدن ، بر کاهش اشتها نیز تاثیر دارد و در مطالعه ای دیگر که بر روی 51 زن و مرد انجام شد، مشخص شد افرادی که در این مطالعه روزانه 9میلی گرم DCT دریافت میکردند میزان سوخت انرژی بیشتری نسبت به افرادی که دارونما دریافت میکردند، داشتند.
منبع: دکتر سلام
لینک مرتبط: سلامت بیشتر قلب با فلفل