از عوارض مصرف کافئین برای جنین چه میزان اطلاع دارید این ماده غذایی چه تاثیرات منفی بر رشد مغز جنین میگذارد توصیه های محققین در این باره به چه صورت می باشند تحقیقات گسترده محققین در این زمینه نتایج جالب و مهمی به آن ها داده است بد نیست به اطلاعات پزشکی تان در این زمینه اضافه کنید .

تحقیقات اخیر محققان موسسه ملی سلامت و تحقیقات پزشکی بیمارستان رابرت دبره در پاریس نشان می دهد خوردن کافئین هم می تواند بر رشد مغز جنین تاثیر منفی بگذارد.

محققان می گویند: کافئین ماده ای است که بیشترین مصرف را در دنیا دارد و زنان باردار نیز جزو مصرف کنندگان آن هستند.

این ماده که در چای، شکلات و نوشابه های انرژی زا یافت می شود، می تواند فعالیت سلول های عصبی مغز را تغییر دهد.

نتایج این تحقیقات که در شماره اخیر نشریه Science Translational Medicine منتشر شده است، نشان می دهد خوردن منظم کافئین توسط موش های باردار ( معادل دو تا سه فنجان قهوه در روز برای انسان) به طور قابل توجهی بر رشد مغز جنین در این موش ها تاثیر می گذارد.

کریستف برنارد یکی از محققان این پژوهش گفت: در رشد طبیعی مغزجنین، نورون ها ابتدا در مناطق خاصی از مغز به وجود می آیند و کم کم به سمت مناطق دیگر (اختصاصی خودشان) می روند اما با اضافه کردن کافئین به آب آشامیدنی موش های ماده، مهاجرت نورون ها به محل اختصاصی کارشان به تاخیر می افتد.

پژوهش دیگری در اسکاندیناوی بر روی ۶۰ هزار زن باردار انجام شد که نتایج آن نشان می دهد مصرف ۱۲۵ میلی گرم کافئین در روز سبب کاهش وزن نوزاد به هنگام تولد می شود.


منبع: دکتر سلام

لینک مرتبط: کافئین، ضربان نامنظم قلب و نارسایی قلبی