سبزی پلو با ماهی از بهترین غذاهای ایرانی به شمار می رود که طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است بد نیست با روش و ترفندهای موثر برای طبخ این غذای مجلسی آشنا شوید برای تهیه این غذا به ماهی قزل آلا، برنج ،آرد و سبزی مخصوص نیاز دارید .
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهایی می باشد که ایرانی ها در مناسبت ها و در برخی از شب و روزهای خاص حتما آن را درست می کنند. مانند شب یلدا و شب عید. اما به جز آن، باید به طور ثابت در برنامه غذایی مان قرار گیرد.
مواد لازم:
- ماهی قزل آلا 2 عدد
- برنج 2 پیمانه
- آرد 3 قاشق غذا خوری
- سبزی (تره – جعفری – گشنیز – شوید – سیر) ۲۵۰ گرم
- ادویه مخصوص ماهی (نمک-زردچوبه) به میزان لازم
طرز تهیه:
1- آب را به جوش می آوریم و برنج را داخل آن میریزیم.
2-وقتی برنج جوش زد سبزی را اضافه میکنیم. (نمک + روغن)
3-برنج که کمی نرم شد آبکش میکنیم و برنج را دم میکنیم.
4- ماهی ها را در آرد و زردچوبه و ادویه می غلطانیم.
5-روغن را داغ کرده و ماهی را درون تابه قرار میدهیم.
6- وقتی یک سمت ماهی سرخ شد آن را بر میگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود.
نکات:
1- برنج از شب قبل شسته و با نمک خیس کنید.
2- سبزی را شسته و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا” گرفته شود و سپس آن را کاملا” خرد نمائید.
3- سیر تازه را بعد از گرفتن ساقه های آن خرد نموده وداخل سبزی می ریزیم.
4-میتوانید سیر را بصورت درسته در روی برنج دم کرده بگذارید که فقط از عطر آن استفاده نمائید.
وب سایت سوران