می خواهیم در این مطلب شما را با روش تهیه دو نوع سوپ مغذی و خوشمزه مخصوص فصول سرد سال آشنا کنیم این سوپ ها سرشار از خاصیت برای بدن به خصوص در این روزهای سرد سال هستند سوپ سالمون و سوپ مرغ تند انتخاب های امروز ما برای شما خوانندگان هستند با ما در ادامه این مطلب همراه باشید .

آشپزی با مواد اولیه تازه و سالم، همواره جزو گزینه‌های مناسب برای رهایی از شر انواع بیماری‌ها است. از این رو، در ادامه شما را با دستور آشپزی دو مدل سوپ بسیار جذاب و خوشمزه آشنا می‌کنیم که هر دوی این سوپ‌ها می‌توانند گزینه‌های خوبی برای روزهای سرد و آلوده سال باشند. آشپزی با مواد اولیه تازه و سالم، همواره جزو گزینه‌های مناسب برای رهایی از شر انواع بیماری‌ها است. از این رو، در ادامه شما را با دستور آشپزی دو مدل سوپ بسیار جذاب و خوشمزه آشنا می‌کنیم که هر دوی این سوپ‌ها می‌توانند گزینه‌های خوبی برای روزهای سرد و آلوده سال باشند.

سوپ سالمون

سوپ ماهی سالمون، غذایی گرم و مغذی با کالری بسیار پایین برای افراد سرماخورده در این روزهای سرد زمستانی است. برای تهیه این غذا برای ۶ نفر به ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا، یک‌سوم فنجان هویج خردشده، یک‌سوم فنجان کرفس خردشده، ۴ فنجان آب مرغ کم‌نمک، یک و نیم فنجان آب،‌ ۳۵۰ گرم فیله سالمون خردشده، دو و نیم فنجان گل‌کلم خردشده، ۳ قاشق غذاخوری پیازچه خردشده، ۲ فنجان سیب‌زمینی خردشده، یک‌چهارم فجان شوید خردشده، ۱ قاشق غذاخوری خردل، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک و مقداری فلفل نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا هم کافی است که ابتدا روغن را در ظرف گودی گرم کنید و سپس تمام سبزیجات را ۴ دقیقه در آن تفت بدهید. حالا سایر مواد جز ماهی را به ظرف اضافه کنید و ۸ دقیقه اجازه دهید تا تمام مواد با هم بجوشند و طعم یکدیگر را بگیرند. درنهایت، تکه‌های ماهی را به ظرف خود بیفزایید و بعد از اینکه ماهی‌ها کمی حرارت دیدند و نرم شدند، شعله را خاموش کنید. این غذا باید کاملا گرم سرو شود.

هر وعده از این سوپ سالمون حاوی ارزش تغذیه‌ای زیر است:

۱۱۵ کیلوکالری انرژی، ۵ گرم چربی، ۲۷ میلی‌گرم کلسترول، ۴ گرم کربوهیدرات، ۱۵ گرم پروتئین، ۲ گرم فیبر، ۵۵۲ میلی‌گرم سدیم، ۴۹۶ میلی‌گرم پتاسیم.

ضمن اینکه مصرف هر وعده از این سوپ خوشمزه می‌تواند ۵۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C،۲۵ درصد به ویتامین A و ۲۵ درصد به امگا۳ را هم تامین کند.

سوپ مرغ تند اتیوپیایی

سوپ مرغ تند، غذایی تند و تیز، مغذی و مناسب برای روزهای سرد و آلوده سال است. برای تهیه این غذا برای ۸ نفر به یک و نیم فنجان دال عدس، ۱ کیلوگرم ران مرغ بدون پوست و استخوان خردشده، ۱ قاشق غذاخوری کره، ۲ قاشق چای‌خوری روغن زیتون فرابکر، ۴ فنجان پیاز قرمز خردشده، ۵ حبه سیر، ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه و خردشده، ۵ قاشق غذاخوری ادویه تند مخلوط، ۴۰۰ گرم گوجه‌فرنگی بدون پوست و خردشده و ۲ فنجان آب مرغ نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا هم کافی است که ابتدا کره و روغن را در تابه نچسبی گرم کنید. سپس پیازها را ۶ دقیقه و تا نرم شدن کامل، در آنها تفت بدهید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن خود ادامه دهید. ادویه مخلوط را هم حدود ۴ دقیقه در این ترکیب تفت بدهید. گوجه‌ها را با آب آنها به ظرف اضافه کنید. بعد از یک تفت مختصر، مرغ و آب مرغ را هم داخل ظرف بریزید. دال عدسی که از قبل شسته و خیس کرده‌اید را هم به سایر مواد بیفزایید و پس از افزودن کمی نمک، در ظرف را بگذارید تا مرغ و دال عدس کاملا بپزند و عدسی شما هم غلیظ شود.

هر وعده از این غذا دارای ارزش تغذیه ای زیر است:

۴۰۶ کیلوکالری انرژی، ۱۳ گرم چربی، ۸۹ میلی‌گرم کلسترول، ۳۴ گرم کربوهیدرات، ۳۶ گرم پروتئین، ۷ گرم فیبر، ۶۷۲ میلی‌گرم سدیم و ۶۷۲ میلی‌گرم پتاسیم. ضمن اینکه مصرف هر وعده غذایی از این سوپ می‌تواند ۲۸ درصد از نیاز روزانه بدن به آهن، ۲۷ درصد به روی، ۲۶ درصد به فولات، ۲۰ درصد به پتاسیم، ۲۰ درصد به ویتامین C و۱۶ درصد به منیزیم را هم تامین کند.

سلامتیسم