مصرف گوشت های کباب شده و سوخته برای سلامتی تان بسیار خطرساز و مشکل آفرین خواهد بود بد نیست بدانید یکی از عوامل ایجاد سرطان در سینه طبخ گوشت به این شیوه می باشد در ادامه به عوارض مرگ آور مصرف این نوع گوشت ها اشاره خواهیم کرد.
گوشت پخته شده در دمای بالا، خطر مرگ کسانیکه از سرطان سینه جان سالم به در بردهاند را افزایش میدهد.
تحقیقات دانشمندان کارولینای شمالی که در مجله مؤسسه ملی سرطان نیز منتشر شده نشان میدهد، گوشت پخته شده در دمای بالا چه به صورت کبابی آماده شود و چه در ماهیتابه با دمای بالا طبخ شود خطر ابتلا به بعضی از سرطانها را افزایش میدهد که سرطان سینه یکی از آنها به شمار میآید؛ این درحالیست که مصرف این نوع گوشت خطر مرگ بازماندگان سرطان سینه را نیز تا حد قابل توجهی افزایش میدهد.
سرطان پوست و سرطان سینه در زنان بیشترین کشته را نسبت به دیگر انواع سرطان دارد که با کمی مطالعه، تحقیق و جستوجوی آنچه که باید انجام داد و یا نداد میتوان از آمار رو به رشد مرگ افراد مبتلا به سرطان سینه جلوگیری کرد.
شواهد نشان داده، حتی افرادی که جان سالم از سرطان سینه به در میبرند، با مصرف گوشت کبابی، گریل شده و یا طبخ با حرارت زیاد در ماهیتابه جان خود را در خطر میاندازند و احتمال مرگ خود را افزایش میدهند.
مؤسسه ملی سرطان آمریکا برای دستیابی به نتیجه قطعی در این زمینه 1508 خانم را تحت نظر گرفت و بعد از بررسی تغذیه آنها در طول یک سال گفت: احتمال مرگ کسانیکه از گوشت کباب استفاده میکنند، 23 درصد بیشتر است.
فارس