آیا تابحال برای درمان سرماخوردگی تان از ا|ب پرتقال کمک گرفته ایدویتامین سی موجود در این نوشیدنی می تواند در درمان و بهبود شما نقش بسزایی ایفا کند سرفه یا گلودرد را نیز می توانید با کمک خوردنی های ترد از بین ببرید به برخی از توصیه های تغذیه ای در این زمینه دقت کنید .

وقتی که به آنفلوآنزا یا سرماخوردگی مبتلا می‌شویم، تمایل ما به خوردن مواد غذایی کاهش پیدا می‌کند، اما همه ما در این شرایط باید مواد مغذی ضروری و انرژی کافی را به بدن‌مان برسانیم. با این‌حال، بعضی از مواد غذایی و نوشیدنی‌ها می‌توانند مریضی را تشدید کنند. در ادامه، تعدادی از همین مواد غذایی و نوشیدنی‌ها را معرفی می‌کنیم که نباید موقع بیماری مصرف شوند. آب پرتقال وقتی که بعد از ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا دچار سرفه یا گلودرد می‌شوید، نباید از آب پرتقال استفاده کنید، چون مشکل شما را بدتر می‌کند. حالت اسیدی آب پرتقال معمولا شادابی خوبی به ما می‌دهد، اما اگر دچار سرفه یا گلودرد شده باشید، به شما آسیب می‌زند. دکتر تاز باتیا، از اعضای دانشگاه اِموری، می‌گوید: «آب پرتقال حاوی اسید سیتریک است که دیواره ملتهب‌شده گلو را تحریک می‌کند و در مواردی می‌تواند باعث دردناک شدن سرفه و تشدید گلودرد شود». خوراکی‌های تُرد استفاده از خوراکی‌های تُرد نیز در صورت مبتلا شدن به سرفه یا گلودرد، وضعیت شما را بدتر می‌کند. به‌گفته دکتر باتیا، خوراکی‌های تُرد مانند چیپس سیب‌زمینی، گرانولا و حتی نان‌های تُرد، همگی دارای نوعی بافت ساینده هستند که گلوی ملتهب‌شده را تحریک می‌کنند و به دیواره آن آسیب می‌رسانند.

سلامتیسم