در ماه دوم  بارداری برخی مواد غذایی را نباید میل کنند و از مصرف آن ها پرهیز کنند تا دچار سقط جنین نشوند بانوانی که تجربه سقط داشته اند بیشتر باید به خورد و خوراک خود اهمیت بدهنداستفاده از پنیر نرم ،جگر ،الکل ،تخم مرغ خام ،ماهی و گوشت پرندگان خام در این ماه  ممنوع می باشد .

☑️ پنیر نرم

پنیرهای نرم شما را در معرض خطر عفونت قرار می دهد. برای مطالعه بیشتر به لینک مذکور مراجعه کنید: مصرف پنیر در دوران بارداری

☑️ جگر

از آنجایی که در دوران بارداری نیاز به مصرف مواد غذایی حاوی آهن برای شما ضروری است ممکن است سراغ جگر که منبع عالی از آهن است بروید اما باید در این ماه از مصرف جگر اجتناب کنید. این ماده غذایی حاوی رتینول است که موجب سقط جنین می شود.

☑️ شیر غیر پاستوریزه

اگر شیر پاستوریزه نیست، آن را مصرف نکنید. چون شیر حاوی میکروارگانیسم های پاتوژن است که سلامت شما را در معرض خطر قرار می دهد. همچنین، شیر غیر پاستوریزه ممکن است حاوی باکتری سالمونلا و دیگر باکتری های خطرناک باشد.

☑️ الکل

مصرف الکل در دوران بارداری خطرناک است، به عنوان مثال می تواند به نقص هنگام تولد منجر شود بهتر است کاملا از آن دوری کنید.

☑️ تخم مرغ خام

تخم مرغ خام یا نیمه پخته در طول ماه دوم بارداری، خطر عفونت سالمونلا را دارد. این باکتری برای شما و فرزندتان خطرناک است.

☑️ گوشت های فرآوری شده

اجتناب از تمام انواع گوشت فرآوری شده، مانند سوسیس و کالباس. هر نوع گوشتی که می خورید باید به خوبی پخته شده باشد تا باکتری ها و دیگر میکروارگانیسم های مضر آن کشته شده باشد.

☑️ ماهی خام

اگر شما هوس ماهی کرده اید؛ باید پخته شده و ماهی باشد با سطح جیوه پایین.

☑️ گوشت پرندگان خام و نیم پز

گوشت پرندگان میبایست کاملا پخته شود؛آب گوشت خام موجب تکثیر باکتری شده و شما را در معرض عفونت قرار میدهد و سلامتی جنین را به خطر می اندازد.

☑️ مایع کیک

تعدادی زیادی از خانم ها علاقه دارند قبل اینکه مایع کیک داخل فر بگذارند از مایع کیک میچشند برای خانم های باردار این کار ممنوع است مایع کیک به دلیل داشتن تخم مرغ خطر ابتلا عفونت سالمونلا را دارد.


منبع: دکتر سلام

لینک مرتبط: رژیم غذایی ماه دوم بارداری