چه نوع پنیرهایی در دوران بارداری می توانیم مصرف کنیم استفاده از کدام نوع پنیرهای خوراکی در این دوران بلامانع است علاقه مندان به مصرف پنیر بهتر است به این مطلب به خوبی دقت کنند و باپنیرهای قابل مصرف در دوران بارداری آشنا شوند.

پنیر یکی از منابع خوب کلسیم است که نمی توان و نباید آن را به طور کامل از رژیم غذایی خانم باردار حذف کرد.

پنیرهای نرم شما را در معرض خطر عفونت قرار می دهد.

◊ پنیرهای قابل مصرف در دوران بارداری

✅ پنیرهای سفت:

  • پنیر چدار
  • پنیر فتا
  • پنیر گودا
  • پنیر پارمسان
  • پنیر لستر قرمز

از جمله پنیرهای سفتی هستند که می توانید در این دوران مورد استفاده قرار دهید.

✅ پنیرهایی مانند پنیر تبریز و لیقوان هم که در کشور خودمان زیاد استفاده می شود، در دسته پنیرهای سفت قرار می گیرند.

✅ پنیر نرم فرآوری شده:

  • پنیر سیر
  • پنیر خامه‌ای
  • پنیر مازارلا
  • پنیرهای فرآوری شده چون فرآوری شده‌اند مشکلی ایجاد نمی کنند.

⛔️ پنیرهای خطرناک در دوران بارداری

☑️ پنیر قالبی رسیده و نرم:

پنیرهایی مانند پنیر بز نباید در این دوران استفاده شود.

☑️ پنیرهای کپک زده تهیه شده از شیر بز و گاو هم از جمله خوراکی هایی هستند که نباید مصرف شوند.

☑️ پنیرهای آبی:

پنیرهای چرب و پنیر دانمارکی از جمله پنیرهایی هستند که مصرف آنها در این دوران به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

☑️ پنیرهای محلی:

استفاده از پنیرهای محلی به دلیل آنکه مراحل پاستوریزاسیون در آنها رعایت نشده است.

⊗پنیرهای نرم حاوی باکتری لیستریاست که باعث سقط، زایمان زودرس و حتی مرگ جنین می شود⊗


منبع: دکتر سلام

لینک مرتبط: ممنوعیت های ماه دوم بارداری