وقتی به ماه چهارم از بارداری نزدیک می شوید بهتر است با برخی ممنوعیات خوراکی در این ماه آشنا شویدخانم های باردار مراقبت های تغذیه ای مهمی در این ماه باید درپیش بگیرند که در ادامه در اختیارشان قرار خواهیم داد .
☑️ پنیر نرم:
اغلب این پنیر از شیر غیر پاستوریزه شده تولید می شود و ممکن است حاوی باکتری ها و ویروس های مضر باشد.
☑️ آرد سفید:
هضم آرد تصفیه شده دشوار است و موجب یبوست می شود. هر چند یبوست در مراحل اولیه یک چیز کوچک است اما موجب بواسیر می شود.
☑️ ماهی دریایی:
تا آنجا که ممکن است، از مصرف ماهی دریایی جلوگیری کنید، چون احتمال آلودگی آن ها با متیل جیوه است، این ترکیب می تواند موجب عقب ماندگی ذهنی در جنین شود. اگر شما هوس ماهی کردید و مجبور به مصرف هستید، از گونه هایی که در آب شیرین پرورش یافته اند استفاده کنید.
☑️ مواد غذایی خیابانی:
این مواد غذایی هر چند وسوسه انگیزاند ولی هیچ تضمینی وجود ندارد برای تمیزی و تازگی مواد غذایی و ظروف استفاده شده در تهیه آن ها. مواد غذایی خیابانی می تواند موجب مسمومیت غذایی و سایر بیماری های ناشی از آب، مانند حصبه شوند.
☑️ مصرف بیش از حد میوه های خشک:
هر چند مصرف یک فنجان میوه های خشک برای شما خوب است، مصرف بیش از حد آن به دلیل طبع گرم بودن آن ها، موجب انقباضات نابهنگام خواهد شد.
☑️ شیرین بیان:
مصرف شیرین بیان در بارداری موجب انقباضات رحمی می شود.
تهیه و تنظیم: ساتاز مطلبی خامنه کارشناس تغذیه و رژیم درمانی
منبع: دکتر سلام
لینک مرتبط: اصول تغذیه ای ماه چهارم بارداری