Status Epilepticus(صرع پایدار)یک نوع حمله صرعی میباشد که 5 دقیقه بیشتر طول خواهد کشید.دکتر ساناز احمدی،دبیر علمی کنگره سیزدهم بین المللی صرع ایران،در خصوص تشخیص Status Epilepticus هشداری را به مردم داد و گفت:تشخیص و درمان سرع پایدار هر دقیقه ای که عقب بیفتد میتوان مرگ را به انسان نزدیک کند.
دکتر ساناز احمدی، در نشست خبری سیزدهمین کنگره بین المللی صرع ایران، با اشاره به موضوع «صرع پایدار» که در کنگره امسال مورد توجه قرار گرفته است، افزود: اصولا حملههای صرعی و تشنجی یک تا ۲ دقیقه طول میکشد و اگر ضربه ای به سر فرد مبتلا نخورده باشد، خطرناک نیستند. اما بعضا حملههای صرعی هستند که بیش از ۱۵ دقیقه طول میکشد که به آنها صرع پایدار میگوییم و خیلی خطرناک و مرگبار هستند.
وی با تاکید بر ضرورت تشخیص دقیق صرع پایدار در مراجعات به اورژانس بیمارستانها، افزود: هر دقیقه تاخیر در تشخیص این نوع صرع، میتواند با خطر مرگ و عوارض خطرناک همراه باشد.
دبیر علمی سیزدهمین کنگره بین المللی صرع ایران، ادامه داد: عوارض صرع پایدار میتواند تکلم، فکر و حرکت فرد را دچار اختلال کند.
احمدی با عنوان این مطلب که صرع پایدار درمان دارویی دارد، افزود: هر دقیقه از روند درمان این نوع صرع، داروی خاص خودش را دارد.
وی با اعلام اینکه بیشتر داروهای بیماری صرع در دسترس بیماران قرار دارد، گفت: داروی «لورازپام وریدی» برای صرع پایدار، کمیاب است و از جایگزین آن استفاده میشود.
سیزدهمین کنگره بین المللی صرع ایران، قرار است در روزهای ۶ تا ۸ بهمن ۹۵ در بیمارستان امام خمینی(ره) برگزار شود، در کنگره امسال ۴ کارگاه برپا میشود که از جمله آنها آشنایی با تکنیکهای پرستاری در صرع و آموزشهای دارویی است. متخصصان مغز و اعصاب بزرگسال و اطفال، روانپزشکان، متخصصان طب اورژانس و… در این کنگره شرکت میکنند.
منبع : آفتاب