از مزایای استفاده از پوست پرتقال و پوست سیب چه میدانید هرگز پوست این دو میوه را دور نیندازید بد نیست با کاربردهای پوست پرتقال و پوست سیب آشنا شوید می توانید از پوست این دومیوه در انواع خوراکی های خود استفاده کنید .

پوست پرتقال براساس گزارش سازمان‌های معتبر، پوست پرتقال خام حدود ۱۳۶ میلی‌گرم ویتامین C دارد. این ویتامین، یکی از ماده‌های مغذی و حیاتی برای بدن است که نقش مهمی در شکل‌گیری کلاژن و جذب آهن ایفا می‌کند و علاوه بر این، فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن نیز واقعا مهم محسوب می‌شود. البته خوردن پوست پرتقال به‌تنهایی، با توجه به تلخی خاص آن، برای بسیاری از افراد سخت است. به همین دلیل، اضافه کردن پوست پرتقال رنده‌شده به بسیاری از وعده‌های غذایی و انواع سالادها، خوردن آن را راحت‌تر می‌کند و عطر خاصی به مواد غذایی می‌بخشد. دکتر باربر، متخصص تغذیه، استفاده از پوست پرتقال و پوست لیمو را برای پخت‌وپز توصیه می‌کند.به‌گفته این متخصص، «پوست پرتقال نه‌تنها طعم و عطر خاصی به بسیاری از دستورهای غذایی می‌دهد، بلکه تلخی آن به تولید اسید معده کمک می‌کند و نقش مهمی در هضم مواد غذایی ایفا می‌سازد». پوست سیب وقتی که پوست سیب را جدا می‌کنید، یک‌سوم از مواد مغذی آن را دور می‌ریزید. پس اگر بهبودی سلامتی برای‌تان مهم است، از دور ریختن پوست سیب خودداری کنید. یکی از مطالعات منتشرشده در Journal of Molecular Structure نشان می‌دهد که پوست سیب حاوی مقدار زیادی از آنتی‌اکسیدان‌های مهم است که می‌توانند از آسیب‌دیدگی‌های سلولی جلوگیری کنند.

 

 

سلامتیسم