کدو حلوایی، میوه یک گیاه علفی است که دارای خواص فراوانی است و برای بدن بسیار مفید است.این گیاه دارای ساقه های بلند و خزنده و برگ های پهن است.با استفاده از کدو حلوایی می توان مواد غذایی مختلفی تهیه کرد.بیشتر مردم با کدو حلوایی دسر، خورشت یا ته دیگ تهیه می کنند. برای ایجاد تنوع، تصمیم گرفتیم طرز تهیه ترشی کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم :

لیمو ترش      یک عدد

شکر             ۵ پیمانه

سرکه سیب   ۳ پیمانه

زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده : یک چهارم پیمانه

چوب دارچین      ۲عدد
دانه کامل فلفل سیاه  ۲۰عدد

نمک                  یک ق چ

کدو حلوایی         دو کیلو، بدون تخم، پوست و خرد شده.

طرز تهیه :

لیموها را پوست کنید و در یک ظرف که واکنش نشان نمی دهد پوست لیمو، شکر، سرکه، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی حرارت آرام بگذارید تا شکر حل شود. کدو حلوایی را اضافه کنید و بگذارید آرام آرام به مدت ۱۵دقیقه بپزد تا نرم شود.

در چند شیشه مناسب استریل شده مواد را بریزید و به اندازه نصف بند انگشت روی هرکدام روغن مایع بریزید و در آن را ببندید. شیشه ها را در یخچال نگه دارید و در عرض یک هفته مصرف کنید.

 

منبع: پارسیانه