در این مطلب قصد داریم شما را با برخی مواد غذایی آشنا کنیم که تقریبا در هر آشپزخانه ای یافت می شود اما می توانند در برخی از شرایط خطرات هولناکی به همراه داشته باشند.مصرف بیش از حد این مواد غذایی می تواند خطرات هولناکی برای بدن شما به همراه داشته باشد.در این مطلب قصد داریم شما را با این مواد خوراکی آشنا نماییم.
در زیر غذاهایی که ممکن است مصرف آن ها در برخی از شرایط خطرناک باشد، معرفی شدهاند:
قارچ
6 درصد از قارچ های موجود در طبیعت سمی و کشنده بوده و خوردن آنها جان انسان را تهدید می کند.
ریواس
خوردن این گیاه در برخی موارد عامل ایجاد سنگ کلیه بوده و حتی گاهی اوقات اسید اگزالیک موجود در برگ های سبز ریواس می تواند کشنده باشد.
لوبیا
این ماده غذایی حاوی لکتین بوده که پروتینی با عملکردی مانند حشره کش ها است و می تواند باعث بیماری، اسهال و استفراغ شود. به همین دلیل توصیه می شود لوبیا را حداقل 10 دقیقه در آب جوش قرار دهید.
سیب
اگر شما بیش از حد سیب بخورید ممکن است به دلیل سیانید موجود در آن گرفتار مسمومیت و راهی بیمارستان شوید.
گوجه فرنگی
بنا بر توصیه محققان، افرادی که از روماتیسم رنج می برند، باید کمتر از گوجه فرنگی استفاده کنند چرا که سم توماتین موجود در برگ ها و قسمت های سبز برخی گوجه فرنگی ها به بدن افراد سالم و بیماران رماتیسمی آسیب وارد کرده و باعث مسمومیت میشود.
سیب زمینی
خوردن سیب زمینی سبز با توجه به وجود سم گلیکو آلکالوئید می تواند در مواردی کشنده باشد.
آجیلهای برزیلی
گفته میشود این آجیل به دلیل رادیواکتیویته بودن سلامت بدن را به شدت تهدید میکند.
گیلاس
خوردن دانه گیلاس باعث مسمومیت میشود. سیانید موجود در هسته این میوه موجب افزایش دمای بدن و مشکلات تنفسی می شود.
جوز هندی
مصرف بیش از حد جوز هندی ممکن است باعث آسیبهای روانی و حتی بروز توهم شود.
لازم به ذکر است؛ مواد غذایی باید به خوبی تهیه و نگهداری شوند تا از بروز مسمومیت غذایی و حتی به خطر افتادن جان انسان جلوگیری شود.
منبع:افکار نیوز