آیا شما هم جزو طرفداران شیرنارگیل هستید و از مزایای مصرف آن اطلاعی دارید استفاده از شیرنارگیل خاصیت های زیادی برای سلامتی ما در بر دارد بهتر است با ارزش تغذیه ای و کالری این ماده خوراکی خوشمزه آشنا شوید و از مزایای مفید آن باخبر شوید .

شیر نارگیل از قسمت سفید رنگ نارگیل تهیه می شود و در بسیاری از غذاهای سنتی جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

♦ ارزش غذایی شیر نارگیل:

  • شیر نارگیل انرژی بالایی دارد (۵۵۲ کالری به ازای ۲۴۰ گرم یا یک لیوان).
  • این شیر حاوی اسیدهای چرب متوسط زنجیر بوده و مواد غذایی ارزشمندی همچون آهن، منیزیم، منگنز و ویتامین C دارد.
  • اسیدهای چرب موجود در شیر نارگیل ممکن است در کاهش اشتها، افزایش متابولیسم و کم شدن چربی های شکمی موثر باشد.
  • علاوه بر این با مصرف شیر نارگیل، سطح کلسترول و تری گلیسرید بهبود یافته به طوری که سطح کلسترول خوب (HDL) افزایش پیدا می کند.
  • همچنین شیر نارگیل در کاهش التهاب، کاهش اندازه زخم و کاهش ویروس ها و باکتری های مولد عفونت نیز موثر می باشد.


تهیه و تنظیم: ساناز مطلبی خامنه کارشناس تغذیه و رژیم درمانی


منبع: دکتر سلام

لینک مرتبط: ۵ غذا برای درمان سوء هاضمه