آیا شما هم جزو طرفداران شیرنارگیل هستید و از مزایای مصرف آن اطلاعی دارید استفاده از شیرنارگیل خاصیت های زیادی برای سلامتی ما در بر دارد بهتر است با ارزش تغذیه ای و کالری این ماده خوراکی خوشمزه آشنا شوید و از مزایای مفید آن باخبر شوید .
شیر نارگیل از قسمت سفید رنگ نارگیل تهیه می شود و در بسیاری از غذاهای سنتی جهان مورد استفاده قرار می گیرد.
♦ ارزش غذایی شیر نارگیل:
- شیر نارگیل انرژی بالایی دارد (۵۵۲ کالری به ازای ۲۴۰ گرم یا یک لیوان).
- این شیر حاوی اسیدهای چرب متوسط زنجیر بوده و مواد غذایی ارزشمندی همچون آهن، منیزیم، منگنز و ویتامین C دارد.
- اسیدهای چرب موجود در شیر نارگیل ممکن است در کاهش اشتها، افزایش متابولیسم و کم شدن چربی های شکمی موثر باشد.
- علاوه بر این با مصرف شیر نارگیل، سطح کلسترول و تری گلیسرید بهبود یافته به طوری که سطح کلسترول خوب (HDL) افزایش پیدا می کند.
- همچنین شیر نارگیل در کاهش التهاب، کاهش اندازه زخم و کاهش ویروس ها و باکتری های مولد عفونت نیز موثر می باشد.
تهیه و تنظیم: ساناز مطلبی خامنه کارشناس تغذیه و رژیم درمانی
منبع: دکتر سلام
لینک مرتبط: ۵ غذا برای درمان سوء هاضمه