بهترین روش برای پخت ذرت بخار پز کردن است که هم طعم متفاوتی دارد هم بسیاری از مواد مغذی آن حفظ میشود. بعد از پختن ذرت میتوانید به آن مقداری نمک، فلفل و کمی کره بیفزایید.
مواد لازم:
شیر بلال ۵ عدد
آب ۶ لیتر
نمک ۳ ق غ
کره نرم یک چهارم فنجان
فلفل یک هشم ق چ
پودر سیر یک چهارم ق چ
نمک سه چهارم ق چ
فلفل قرمز سه چهارم ق چ
پودر چیلی یک چهارم ق چ
مواد لازم برای روی بلال ها
پنیر پارمزان رنده شده ۴ ق غ
پنیر دلخواه رنده شده ۲ ق غ
پیازچه خرد شده به میزان لازم
فلفل قرمز خرد شده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
آب و نمک را روی حرارت به جوش بیاورید .بلال ها را شسته پوست هایی که خراب شده اند را تغییر رنگ داده اند را بکنید سپس مابقی پوستشان را جدا کنید ولی مواظب با شد از قسمت دم جدا نشوند . ابریشم های چسبیده به دانه های درت را جدا کرده دور بریزید و دوباره پوستشان را رویشان برگردانید و از بالا با نخ مناسب ببندید و در آب در حال جوش بگذارید و 8 – 10 دقیقه بجوشانید سپس آب کشی کرده و چند دقیقه ای صبر کنید از حرارت بیوفتند تا ذرتها دستتان را نسوزاند .با دستگیره برگهای اطراف ذرتها را کنار بزنید و تمام سطحشان را کره بکشید و پنیر بپاشید .
کره نرم ، فلفل ، پودر شیر ، نمک ، فلفل قرمز و فلفل چیلی را هم بزنید یکدست شود و حداقل 15 دقیقه کناری بگذارید به هم مزه بدهند سپس روی ذرتها بکشید و سرو نمایید .
منبع:پارسینه