برای اولین بار و با حضور مدیران کشوری از جمله وزیر بهداشت و اتحادیه نانوایان همایش نان سالم در فرهنگسرای بهمن تهران برگزار شد.در این همایش به جایگاه نان در سبد غذایی خانوار،کیفیت تولید نان و راهکارهای پخت صحیح نان اشاره شد و برنامه ریزی لازم جهت بهبود کیفیت نان صورت گرفت.اولین همایش نان سالم با حضور وزیر بهداشت و جمعی از نانوایان شهر تهران، در محل فرهنگسرای بهمن برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای پیشبرد سیاست های ارتقای سلامت و حرکت در مسیر امنیت غذایی جامعه و در ادامه نشست های مشترک با صنوف غذایی، اولین همایش نان سالم با صنف نانوایان تهران و با حضور وزیر بهداشت، عصر چهارشنبه ۲۹ دی ماه ۹۵ در فرهنگسرای بهمن برگزار می شود.
نان به عنوان قوت غالب مردم کشور، نقش ویژه و بیبدیلی در تامین نیازهای تغذیه جامعه دارد. با توجه به نقش تاثیرگذار نان در سبد غذایی افراد جامعه، بهبود کیفیت و رفع مشکلات بهداشتی در فرایند تولید نان از اولویت خاصی برخوردار است.
از جمله موارد بهداشتی مهم، رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات و رعایت ضوابط و موازین بهداشت محیطی و عدم استعمال دخانیات در هنگام طبخ نان است.
با توجه به اهمیت نان در سبد غذایی خانوارها، حل مسایل مرتبط با بهداشت نان و تولید نان سالم علاوه بر ارتقای سلامت جامعه و اقدام در راستای عدالت، حمایت از اقشار کمدرآمد در جامعه را به دنبال خواهد داشت.
اولین همایش نان سالم با حضور وزیر و معاونان بهداشت و اجتماعی وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی، مسئولین سازمان استاندارد، کارشناسان بهداشتی و کارشناسان تغذیه و جمعی از نانوایان شهر تهران برگزار می شود.
در این همایش از نانوایان برتر نیز تقدیر می شود.
منبع/مهر