شلغم پر از ویتامین و خاصیت های معدنی است و از سبزی های مهم حساب میشود.از سالیان دور و دراز قدیم از شلغم برای رفع سرماخوردگی استفاده میشده است.هویج یک گیاه از از خانواده چتریان میباشد که در پخت خورش و سوپ از آن استفاده میشود.هویج ویتامین های زیادی را در خودش جای داده و آنتی اکسیدان بیشتری در پخته اش موجود است.
سالاد شلغم و هویج سالادی جدید و خوشمزه است که با شلغم خام آماده می شود. با امتحان این سالاد، از طعم خوب و آبدار شلغم، آنهم به صورت خام شگفت زده خواهید شد.
سالاد شلغم و هویج سالادی جدید و خوشمزه است که با شلغم خام آماده می شود.
با امتحان این سالاد، از طعم خوب و آبدار شلغم، آنهم به صورت خام شگفت زده خواهید شد. این سالاد در کمترین زمان آماده می شود و بدلیل خواص بی شمار شلغم، سالادی بسیار مقوی و مفید برای فصل زمستان است.
مواد لازم :
- شلغم ۳ عدد متوسط
- هویج ۳ عدد متوسط
- جعفری خرد شده ۱/۲ فنجان
- مغز تخمه کدو(اختیاری) ۱/۲ فنجان
- آب لیموی تازه یک نصف
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان دلخواه
شلغم ها و هویج ها را پوست بگیرید و درشت رنده کنید. جعفری ها را نیز خرد کنید و همراه با شلغم و هویج داخل کاسه بریزید. آب نصف یک لیمو ترش را روی سالاد بچلانید. سپس 2 قاشق روغن زیتون به سالاد اضافه کنید. مغز تخمه کدو را روی سالاد بریزید و سالاد را هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. به میزان دلخواه نمک اضافه کنید و این سالاد جدید و خوش طعم را نوش جان کنید.
نکته :