یک نوع غذا داریم به نام پیتزا که پختش در فر به شکل نان گِرد صافی صورت میگیرد.بصورت معمول بر روی پیتزا پنیر و سس گوجه فرنگی میگذارند و اگر افراد بخواهند میتوانند موارد دیگری هم به پیتزا اضافه کنند.پنیر پیتزا و پنیر موزارلا 2 پنیری هستند که بصورت معمول از آن ها در پیتزا استفاده میشود.از فلفل سبز،قارچ،پیاز،ژامبون،زیتون و … هم میتوان در پیتزا استفاده کرد.
معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحیه همدان با اشاره به افزایش تعداد غذاخوریها و فست فودها در همدان، اظهار داشت: مردم پیتزاهای سه یا 4 هزار تومانی نخورند چرا که تهدید جدی برای سلامتی است.
ابوالفضل کتابی در همایش غذای سالم که در تالار معلمان همدان برگزار شد، تناقض دیگری را از ادارات دولتی معنا کرد.
ابوالفضل کتابی در همایش غذای سالم گفت: در دین اسلام، قرآن و روایات ائمه اطهار به نوع تغذیه توجه شده و هدف ما نهادینه سازی این آموزهها در جامعه است.
کتابی افزود: اگر بخواهیم سالم باشیم و هزینههایی به کشور تحمیل نکنیم باید در همین آینده و روایات تأمل کنیم.
وی با بیان اینکه دانشآموزان ما در حال حاضر به یک نوع از استهاله در فرهنگ غذایی رسیدهاند، بیان کرد: امروز آن غذاها، فرهنگ و لباسهای مغرب زمین کمتر به چشم میآید چرا که فرهنگهای غربی نه تنها آداب، رسوم، اعتقادات و باورها را تحت تأثیر قرار دارد بلکه بر فرهنگ غذایی ما نیز موثر است.
کتابی با اشاره به سفارش حضرت علی(ع) که انسان را از نیاز به طبیب حفظ میکند، گفت: حضرت فرمودند” ننشینید به غذا خوردن مگر گرسنه بودید، دست نکشید از غذا تا هنگامی که میل به خوردن دارید و طعام را در دهان خوب بجوید و بعد ببلعید” و این سه سفارش انسان را از طب بینیاز میکند.
کتابی با اشاره به غذاخوری و فستفودهای متعدد در سطح شهر، بیان کرد: از اول همین خیابان مهدیه تا انتهای رستورانهایی با انواع و اقسام غذاها مشغول به پیچیدن نسخههای بیماری برای مردم هستند.
معاون پرورشی ناحیه یک آموزش و پرورش همدان افزود: پیتزاهای سه یا چهار هزار تومانی نخورید زیرا با پایین بودن قیمت نمیدانید که مخلفات آن چیست و این تهدید جدی برای سلامت ما است.
وی اظهار داشت: امیدواریم این برنامهها برای اقشار جامعه بتواند تغییری در نوع نگرش و فرهنگ تغذیه را تغییر دهد چرا که خوشبختی و سعادت انسان منوط به سلامتی است.
منبع : همدان پرس