آیا شما هم جزو طرفداران میوه آلو هستید با ارزش تغذیه ای این میوه آشنایی دارید و میدانید چه فایده هایی برای سلامتی تان در بر دارد میدانید این میوه چه میزان کالری وارد بدنتان میکند و حاوی چه میزان املاح و موادمعدنی مفید است ؟در ادامه به بررسی خاصیت های آلو برای زنان باردار و شیرده خواهیم پرداخت .
✅ جلوگیری از زایمان زودرس:
آلو حاوی مقدار خوبی از منیزیم است که می تواند عضلات را شل و جلوگیری از انقباضات زودرس کند.
✅ به جذب آهن کمک می کند:
آلو حاوی ویتامین C است که برای جذب بهتر آهن حیاتی است.
✅ جلوگیری از یبوست و هموروئید:
آلو سرشار از فیبر است، به هضم غذا و حرکت روده کمک می کند.
✅حذف استرس و خستگی:
بسیاری از زنان از احساس خستگی در دوران بارداری شکایت دارند. علت هرچه باشد، نتیجه این است که این حس خوشایند نیست. اضافه کردن آلو به رژیم غذایی دوران بارداری، یک راه بسیار خوبی برای به دست آوردن انرژی است، از آنجایی که آلو غنی از آنتی اکسیدان و پتاسیم است.
✅ افزایش سلامت استخوان:
بارداری می تواند عوارض بسیار زیادی بر استخوان های شما داشته باشد به دلیل اینکه جنین نیاز به یک منبع سالم از کلسیم خود را ازشما تامین میکند. اولا مکمل های کلسیم خود را به صورت مرتب مصرف کنید، آلو حاوی ویتامین K است، که همراه با کلسیم و ویتامین D، استخوان های شما را سالم نگه میدارد.
✅ افزایش سیستم ایمنی بدن:
آلو حاوی ویتامین C، که کمک می کند تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن، تقویت میکند.
✅ جلوگیری از لخته شدن خون:
آلو حاوی دوز سالم از ویتامین K، که برای جلوگیری از لخته شدن خون مفید است.
✅ به مدیریت دیابت بارداری (GDM):
دیابت حاملگی یک بیماری بسیار شایع در اکثر زنان باردار است. آلو برای جلوگیری از دیابت بارداری بسیار مفید است.
تهیه و تنظیم: ساناز مطلبی خامنه کارشناس تغذیه و رژیم درمانی
منبع: دکتر سلام
لینک مرتبط: اصول تغذیه ای در ماه نهم بارداری