کارنیتین از وقتی که تیم ملی ایتالیا موفق به بدست آوردن جام جهانی فوتبال در سال ۱۹۸۲ گردید مورد اهمیت قرار گرفت چون بازیکنان این گروه از کارنیتین استفاده میکردند
آیا کارنیتین موجب این موفقیت شده بود؟
به نظر می رسد ایتالیا قهرمان این جام شد زیرا بهترین تیم این مسابقه ها بود
کارنیتین از اسید امینه ی لیزین و متیونین در کبد ساخته و در قلب و عضلات ذخیره می شود همچنین کارنیتین در گوشت قرمز و فراورده های لبنی وجود دارد و رژیم های غیر گیاهی روزانه به طور میانگین تقریبا ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلی گرم کارنیتین تامین میکنند
کارنیتین اغلب به عنوان یک چربی سوز موثر برای بدن به فروش می رسد و در بیشتر فراخوان کننده های چربی و متابولیزه کننده های چربی وجود دارد کارنیتین برای انتقال چربی به درون میتوکندری (نیروگاه سلول های بدن) ضروری است
تصور براین است که کارنیتین می تواند چربی بیشتری به میتوکندری منتقل کند و بنابراین چربی بیشتری به عنوان سوخت استفاده شود و عملکرد استقامتی گسترش و سرعت دفع چربی افزایش می یابد متاسفانه این فرضیه پژوهش ها تایید نشده است تنها پر بودن میتوکندری از چربی نمی تواند دلیلی بر سوزاندن بیشتر چربی توسط میتوکندری باشد
معلوم شده است عضله کارنیتین کافی و در بالاترین مقدار عملکردی دارد و مکمل کارنیتین مقادیر کارنیتین عضله را افزایش نمی دهد مقدار مازاد فقط دفع می شود
شواهد حاکی است هنگام فعالیت ورزشی سنگین ذخایر کارنیتین تخلیه نمی شود مکمل کارنیتین عملکرد ورزشی را افزایش نمی بخشد و به کاهش وزن کمکی نمیکند
شواهد نشان می دهند مکمل کارنیتین می تواند ظرفیت کار افراد مبتلا به آنژین دائمی را بهتر کند اما به سختی در ورزشکاران اماده فوایدی دارد
موفات و چلند (moffat and chelland) (و ولینسکی و دریسکل ) در مرور متون علمی بحث کرده اند که بیشتر مطالعات نشان داده اند مکمل کارنیتین فواید نیروزایی برای عملکرد انسان به همراه ندارد چرا این مکمل کارنیتین نام دارد ؟ زیرا هیچ کس نمی تواند نام واقعی آنرا تلفظ کند : اسید ال – بتا هیدروکسی – گاما -ان – تری متیل آمینوبوتیریک L- beta-hydroxyl-gamma-N-tirmethy laminobutyric acid
منبع-http://edcoan.ir