“ماهیهای چرب و سبزیجات سبز برگدار ممکن است رشد تومورهای سرطانی در پستان را کم کند”.مطالب بسیاری وجود دارد که نشان میدهد بکاربردن مواد غذایی مخصوص مثل ماهیهای چرب احتمال تکثیر تومورهای سرطانی را کاهش میدهد.
مواد دیگری مانند سبزیجات سبز برگدار(کاهو و اسفناج) دارای ترکیباتی هستند که میتوانند با هورمونهای ایجاد کننده سرطان مبارزه کنند.
در اینجا به تعدادی از مواد غذایی که برای جلوگیری از سرطان مفید هستند اشاره میشود:
کدو حلوایی، فلفل زرد، طالبی:
سبزیجات زرد یا نارنجی دارای مقادیر زیادی بتا کاروتن هستند که باعث تولید ویتامین آ میشوند که خود آنتی اکسیدانی بالقوه برای مبارزه با سرطان است.
توصیه: 5 وعده در روز (80 گرم هر وعده). در صورت ابتلا به سرطان 7 تا 10 وعده در روز
ماهیهای چرب:
مانند ساردین و سالمون دارای اومگا 3 بالا هستند و برای جلوگیری از سرطان بسیار مفیدند
توصیه: 3 وعده در هفته
حبوبات، نان جو و برنج:
فیبر موجود در این غذاها کمک به خروج استروژن از بدن میکند. استروژن زیاد موجود در بدن یا حاصله از مواد شیمیایی باعث تحریک تقسیم سلول ها میشود. تقسیم بیش از حد سلولها ممکن است به سرطان بیانجامد.
همچنین فیبرها باعث حفظ حرکات روزانه روده شده و تولید باکتریهای مفیدی میشوند که با باکتریهای مضر مبارزه میکنند.
توصیه: یک فنجان روزانه
کلم:
بروکلی، گل کلم، و برگ کلم برای سلولهای سرطان مانند سم عمل میکنند. آنها باعث کاهش فعالیت استروژن میشوند و در نتیجه از سرطان پستان جلوگیری میکنند. همچنین مواد موجود در بروکلی باعث بهبود عملکرد آنزیمهای کبد برای سم زدایی میشود. مشاهده شده که در افراد مبتلا به سرطان پستان میزان این آنزیم کم بوده است.
توصیه: 5 وعده در روز (80 گرم هر وعده). در صورت ابتلا به سرطان 7 تا 10 وعده در روز
منبع-http://iranpink.com/