قاره آمریکا قاره ای است که فلفل قرمز از آنجا آمده است.مبادلاتی که بین قاره ها انجام میشود فلفل قرمز را هم شامل شده و آمریکا فلفل قرمز را به دیگر قاره ها میفرستد.زمانی که فلفل تند مصرف میکنیم تندی را احساس میکنیم که علت آن ماده کاپسیسین در فلفل قرمز میباشد،البته کاپسیسین برای بدن انسان بسیار مفید میباشد.
بررسی انجام شده در دانشگاه ورمونت آمریکا نشان میدهد بین مصرف فلفل تند و افزایش طول عمر ارتباط وجود دارد.
محققان آمریکایی در بررسی انجام شده دریافتند مصرف فلفل قرمز تند میتواند احتمال مرگ و میر را در افراد کاهش دهد.
در این مطالعه مشخص شد افرادی که به طور مرتبط از فلفل قرمز تند مصرف میکنند در مجموع ۱۳ درصد کمتر در معرض مرگ و میر بخصوص بر اثر سکته مغزی و حمله قلبی قرار دارند.
پیش از این نیز در سال ۲۰۱۵ محققان چینی به بررسی تاثیر مصرف فلفل تند بر کاهش میزان مر گ و میر افراد پرداخته بودند.
در مطالعه جدید محققان به بررسی اطلاعات بیش از ۱۶ هزار آمریکایی در یک دوره ۲۳ ساله پرداخته و دریافتند که این افراد از وضعیت جسمی سالمتری برخوردار هستند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان آمریکایی همچنین اظهار داشتند: اگرچه مکانیزمی که فلفل میتواند مرگ و میر را به تاخیر اندازد هنوز خیلی مشخص نیست، کانالهای TRP که گیرندههای اولیهی ترکیبهای تند از قبیل کاپسایسین هستند میتوانند در بخشی از این ارتباط نقش داشته باشند.
منبع : سلام خبر