کلم بروکلی به عنوان یک گیاه ضدسرطان شناخته شده است که می تواند از بدنتان در برابر انواع عارضه های سرطانی محافظت کند اگر می خواهید به سرطانهای دهان، مری و معده دچار نشوید پیشنهاد می کنیم کلم بروکلی را در برنامه غذایی تان بگنجانید و از دریافت خاصیت های بیشمار آن غافل نشوید.
کلم بروکلی، یکی از مهمترین سبزیهای ضدسرطان به شمار میرود که همواره مورد توجه محققان بوده است. کلم بروکلی حاوی فیتوکمیکالهای (مواد شیمیایی گیاهی) خاصی بهنام گلوکوزینولات است که موقع جویده شدن، آنزیمهای محافظتی مهمی را تولید میکنند. بدن انسان هم این آنزیمها را در روده تولید میکند و زمانی که کلم بروکلی خام یا پختهشده به رودهها میرسد، آنزیمهای درون روده هم فعال میشوند. یکی از مهمترین آنزیمهای محافظی که در بروکلی وجود دارد، سولفورافان است. بهگفته دکتر جِد فاهی (از اعضای دانشگاه جان هاپکینز)، «کلم بروکلی، بهترین منبع برای دریافت سولفورافان است». دانشمندان هنوز درحال بررسی این موضوع هستند که سولفورافان چطور میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش بدهد. با اینحال، تا به امروز روشن شده است که سولفورافان، توانایی سمزدایی بالایی دارد و عناصر مضر مانند دود سیگار و آلایندههای زیستمحیطی را از بدن خارج میسازد. علاوه بر این، کلم بروکلی تواناییهای ضدمیکروبی ویژهای دارد و با باکتریهای مختلف ازجمله هلیکوباکتر پیلوری مبارزه میکند. بررسیهای بنیاد جهانی تحقیقات سرطان (WCRF) نشان میدهند که کلم بروکلی، بیشترین اثرات محافظتی را در برابر سرطانهای دهان، مری و معده دارد. شما میتوانید کلم بروکلی را بهصورت خام یا بهصورت بخارپز و همراه با روغن زیتون و سیر بخورید.
سلامتیسم
ممنون از این که هستیدوراهنمایی می کنید.