رييس انجمن روانپزشكان با بيان اين كه «تيك» نوعي اختلال عضوي در مغز است كه در هنگام هيجان شدت مييابد، افزود: برخيها بر اين باورند كه در صورت مصرف داروهاي اعصاب به اين نوع از داروها عادت ميكنند، اين در حالي است كه عدم مصرف داروهاي لازم در درمان «تيك» مزمن شدن بيماري را به دنبال دارد.
دكتر احمد جليلي در گفتوگو با ایسنا، با بيان اين كه برخي حركات به اختيار اجباري در بدن ايجاد ميشود، گفت: «تيك» هم مانند اضطراب و اسكيزوفرني نوعي اختلال عضوي مغز است كه در موقع هيجان شدت مييابد.
رييس انجمن روانپزشكان گفت: «تيك» گاهي ممكن است با نوعي از صرع اشتباه گرفته شود كه البته اين امر شايع نيست. برخي از تيكها با اختلال وسواس و اضطراب همراه است و در برخي ديگر اثر اين بيماري كمتر بوده و تنها به صورت «تيك» ظاهر ميشود.
دكتر جليلي با اشاره به درمان «تيك» گفت: بيترديد اين بيماري قابل كنترل است؛ اما درمان كامل آن بستگي به نوع بيماري، درمان به كار گرفته شده و همچنين تداوم درمان دارد. «تيك» ميان دو نفر به طور يكسان بروز نميكند همچنين پاسخ به درمان هم در افراد مختلف، متفاوت است.
وي با بيان اين كه با مشخص شدن نوع «تيك» درمان لازم براي آن به كار گرفته ميشود؛ تاكيد كرد: افراد مبتلا به «تيك» بايد هر چه سريعتر نسبت به درمان اقدام كنند؛ چرا كه «تيك» هم مانند هر بيماري ديگر در صورت اقدام به موقع، بهتر درمان ميشود. اين در حالي است كه نتايج درمان «تيك» خيلي سريع حاصل نميشود.
دكتر جليلي گفت: برخي با اعتقاد بر اين كه در صورت مصرف داروهاي اعصاب به اين داروها عادت ميكنند، از مصرف داروهاي اعصاب خودداري ميكنند. مصرف نكردن داروها به اين علت، مزمن شدن بيماري را به دنبال دارد.