بعضی وقت ها بهتر است در ترکیب غذایی و سالادی تغییراتی ایجاد کنیم و نوع های متفاوتی از آن ها را تجربه و میل کنیم.دکتر رسول حیدری در خصوص 3 جوانه نظر داده و 3 نمونه از سالاد جوانه را به ما معرفی نموده است.این دکتر مشاور و محقق تغذیه سالم میباشد.در ادامه شما را با 3 سالاد با طعم جوانه آشنا مینماییم.
سالاد جوانه(1)
مواد لازم (برای چهار نفر):
جوانه گندم: 16 قاشق غذاخوری
جوانه ماش: 16 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط
مغز تخمه آفتابگردان: 4 قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل و دارچین: در صورت تمایل
روش تهیه: جوانه گندم و جوانه ماش را در ظرف مناسبی ریخته، سپس گوجه فرنگیهایی که نگینی خرد کردهایم را همراه با مغز تخمه آفتابگردان، روغن زیتون، نمک، فلفل و دارچین به آن اضافه میکنیم. در نهایت آب لیموترش تازه را به کل مواد افزوده و با هم مخلوط میکنیم.
سالاد جوانه (2)
مواد لازم (برای چهار نفر):
جوانه گندم: 16 قاشق غذاخوری
جوانه ماش: 16 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط
کلم برگ سفید: به میزان لازم
لیموترش تازه: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل و دارچین: در صورت تمایل
روش تهیه: جوانه گندم و جوانه ماش را در ظرف مناسبی ریخته، سپس گوجه فرنگیهایی که نگینی خرد کردهایم را همراه با کلم خرد شده، روغن زیتون، نمک، فلفل و دارچین به آن اضافه میکنیم. آب لیموترش تازه را به کل مواد افزوده و همه را با هم مخلوط میکنیم.
سالاد جوانه (3)
مواد لازم (برای چهار نفر):
جوانه گندم: 16 قاشق غذاخوری
جوانه ماش: 16 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط
گشنیز و جعفری خرد شده: به میزان لازم
مغز تخمه آفتابگردان: 4 قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل و دارچین: در صورت تمایل
روش تهیه: جوانه گندم و ماش را در ظرفی ریخته، سپس گوجههایی که نگینی خرد کردهایم را همراه با گشنیز و جعفری خرد شده، مغز تخمه آفتابگردان، روغن زیتون، نمک، فلفل و دارچین به آن اضافه میکنیم. آب لیموترش تازه را به کل مواد افزوده و با هم مخلوط میکنیم.
منبع : اصفهان زیبا