همه ی ما عرق می کنیم و با این سیستم خدادادی سیستم دمایی بدن خود را تنظیم می کنیم. شاید هم بشود گفت عرق کردن نشانه ای از بلوغ، یائسگی، کم کردن حرارت بدن و انجام فعالیت ورزشی است. اما هر چیزی به اندازه و متعادل مفید بوده و بیشتر از حد نیاز نشانه ی سلامت نخواهد بود.
به نظر می رسد افراد مبتلا به تعریق بیش از حد میزان اضطراب و افسردگی بیشتری دارند. در بعضی موارد تعریق بیش از حد ممکن است بخشی از یک اختلال اضطرابی باشد. کنترل بهتر تعریق در درمان افسردگی واضطراب آسان نیست. متخصصان پوست باید از شیوع بالاتر اضطراب و افسردگی در این بیماران آگاه باشند.
آن ها می توانند بیماران را به یک متخصص بهداشت و روان ارجاع دهند. از جمله زمانی که شخص در حال استراحت و یا در شرایط سرد تعریق می کند این موضوع دیگر یک مساله عادی نیست و یک وضعیت پزشکی است.
با توجه به جامعه ی بین المللی تعریق، تخمین زده شده است که حدود ۳ درصد از مردم به تعریق دچار هستند. درمان هایی مانند ضد عرق قوی، تزریق بوتاکس برای تعریق بیش از حد زیر بغل و تحریک الکتریکی باعث کاهش اثر فعالیت غدد عرق در دست و پا می شود. تأثیر تعریق بر کیفیت زندگی افرادی که تعریق ندارند همواره دست کم گرفته شده است.
برای بررسی جدید، یکی از پزشکان به همراه همکارانش می خواستند بداند، افسردگی و اضطراب امری واضح و آشکار در میان افراد مبتلا به تعریق است. پس از مدتی معلوم شد که افسردگی و اضطراب در میان بیماران تعریقی شایع تر است و زمانی که مشکلات عرق کردن شدیدتر می شود، این ممکن است خطرناک تر باشد.
یک مطالعه نشان می دهد تعریق با افسردگی و اضطراب در ارتباط است. البته این به این معنی نیست که تعریق علت اصلی اضطراب است، برخی از عوامل اساسی دیگر هم به تعریق، افسردگی و اضطراب کمک می کنند. در حال حاضر پزشکان پیشنهاد می کنند که بیماران تعریقی در مورد هر گونه علائم سلامت روان خود با پزشک خود صحبت کنند و باید با آن زندگی کنند.
منبع: دکتر سلام