سعی کنید از غلات سبوسدار بیشتری در برنامه غذایی تان استفاده کنید این موادغذایی تاثیرزیادی بر سلامتی تان میگذارند و باعث افزایش مقاومت بدنتان در برابر انواع سرطان ها می شوند سعی کنید کمتر از نان سفید و شیرین مصرف کنید و سبک تغذیه ای خود را تغییر دهید .
انواع نانها و برنج، بخشی از رژیم غذایی روزانه ما را تشکیل میدهند و نقش مهمی در سلامتی ما دارند. بنابراین، هرچه کیفیت این مواد غذایی بهتر باشد، احتمال مبتلا شدن ما به بیماریهای مختلف هم کاهش پیدا میکند. با توجه به اهمیت این موضوع، توصیه اصلی متخصصان درباره مصرف نانها و برنج این است که از انواع سبوسدار آنها استفاده کنید. نان سفید و شیرین، از نظر کیفیت غذایی واقعا قابل مقایسه با نان گندم یا جو (جو از منظر طب سنتی) کامل نیست. بسیاری از نهادها و سازمانهای معتبر تاکید میکنند که حداقل نیمی از غلات مصرفی (مانند نان، برنج و حتی چیپس) باید از انواع سبوسدار باشند. به همین دلیل است که غلات صبحانه کودکان، با استفاده از غلات سبوسدار تهیه میشوند. غلات سبوسدار حاوی عناصر مهمی هستند که میتوانند با سرطان مبارزه کنند. مادهای بهنام لیگنان که همانند آنتیاکسیدانها عمل میکند و ماده دیگری بهنام ساپونین، ترکیبات مهمی در غلات سبوسدار هستند که میتوانند مانع از تکثیر سلولهای سرطانی شوند. بنابراین، هرچه زودتر استفاده از غلات تصفیهشده را کاهش بدهید و برای دریافت لیگنان بیشتر، سراغ نانهای حاوی کنجد و سبوس بروید
سلامتیسم