برای طبخ صحیح سبزیجات بهتر است بیشتر دقت کنید به گونه ای که مانع از بین رفتن املاح و موادمعدنی این موادغذایی شوید سرخ کردن و پختن زیاد سبزی می تواند تمامی خواص آن ها را از بین ببرد می خواهیم به توصیه های متخصصین تغذیه در این زمینه دقت کنیم .
پختن درست سبزیها بهطور مناسب خواص تغذیهای آنها را حفظ خواهد کرد و پختن بیشازاندازه سبزیها باعث میشود که ویتامینها و مواد مغذی باارزش از دست بروند.
هنگامیکه سبزیها را میجوشانید، مواد مغذی محلول از آنها به آب پس داده میشود و از دست میرود.جوشاندن سبزیها هم ممکن است باعث پخته شدن بیشازاندازه آنها شود و آنها نرم، رنگورورفته و وارفته کند.
فقط هنگامی است که میخواهید سوپ درست کنید، میتواند سبزیها را بجوشانید و حتی در این مورد هم باید مدت زمان جوشاندن را کوتاه نگهدارید
به این نکات در مورد پختن سبزی توجه کنید:
– به جای خیساندن سبزیها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذیشان در آب حل شود و از دست برود، میتوانید با استفاده از یک برس نرم و آب سبزیهای با پوست ضخیم تمیز کنید.
– به جای جوشاندن سبزیها آنها را بخارپز کنید.
– سبزیها را با اجاق مایکروویو در مدت کوتاهتری میتوان پخت و به این ترتیب ممکن است مواد مغذی آنها بهتر حفظ شود.