انگور یک میوه بسیار پر خاصیت است که در یک تحقیق جدید، محققان خاصیت دیگر این میوه را نیز کشف کردند،طبق تحقیق جدید و مطالعه بر روی انسان هایی که دارای نشانه های مقدماتی زوال حافظه بودند مشخص شد با مصرف انگور این علائم کاهش می یابد و این میوه به پیشگیری از آلزایمر کمک موثری می کند.
دانیل سیلورمن، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این باره می گوید: «این مطالعه به بررسی تاثیر انگور بر ترکیبات مجزا پرداخت و نتایج نشان داد مصرف منظم انگور ممکن است تاثیر حفاظتی در مقابله با زوال اولیه مرتبط با بیماری آلزایمر داشته باشد.»
نتایج مطالعه نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از انگور از کاهش فعالیت متابولیکی پیشگیری می کند. فعالیت متابولیکی پایین در برخی مناطق مغز نشانه مرحله اولیه بیماری آلزایمر است.
بعلاوه افرادی که رژیم غذایی سرشار از انگور دارند در مقایسه با سایر افراد، دارای افزایش متابولیسم در سایر نواحی مغز خود هستند که مرتبط با بهبود عملکرد حافظه کاری و توجه فرد است.
در این مطالعه، متابولیسم مغز شرکت کنندگان با اسکن مغزی ارزیابی شد.
پلی فنول های موجود در انگور به افزایش فعالیت های ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی کمک می کند.
منبع/مهر