کمتحرکی کودکان موجب میشود آنها در سنین جوانی از بیماریهای گوناگونی نظیر فشار خون بالا، چاقی، دیابت، احساس خستگی و بیحوصلگی، بیماریهای قلبی و عروقی رنج ببرند.
آخرین تحقیقات نشان داده، کودکان تنبل که تحرک بدنی زیادی ندارند از سن 6 سالگی در معرض بیماریهای قلبی قرار دارند.
این مطالعات نشان داده، کودکانی که درطول روز کمتر از 68 دقیقه ورزش میکنند در معرض بیماریهای قلبی و عروقی هستند.
برای دستیابی به این نتیجه دانشمندان 136 کودک را مورد آزمایش قرار دادند و متوجه شدند، کودکانی که از ورزش فراری هستند در آغاز سنین مدرسه بیماریهای قلبی را تجربه میکنند.
کمتحرکی کودکان موجب میشود آنها از بیماریهای گوناگونی نظیر فشار خون بالا، چاقی، دیابت، احساس خستگی و بیحوصلگی، بیماریهای قلبی و عروقی رنج ببرند و با افزایش سن حتی دچار سکته مغزی شوند.
با توجه به شرایط زندگی امروز اگر کمتحرکی کودکان با یک برنامه غذایی نامناسب همراه شود که فستفود بخش عمده آن را تشکیل دهد، باید در جوانی منتظر سکته قلبی و مغزی جوانان باشیم.
مرکز بهداشت انگلیس در سال 2016 با یک آمارگیری از وزن کودکان متوجه شد، 35% کودکان بین 10 تا 11 سال دچار اضافه وزن شدیدی هستند که باید از یک برنامه غذایی و ورزشی مناسب پیروی کنند.
بر اساس آمارهای همین سازمان حدود 22% از کودکان 4 و 5 ساله نیز دچار اضافه وزن هستند.
به عقیده دانشمندان فنلاندی، بهترین بازی برای کودکان زیر ده سال دوچرخهسواری، آب بازی و استخر و بازیهای توپی است که میتواند کودک را مجبور به تحرک زیاد کند.
محققان توصیه میکنند کودکان زیر 5 سال نباید ساعتهای زیادی را بیتحرک باشند مگر زمانیکه آنها در خواب هستند.
فارس